Kelebegimmmm Serpil123455 yeme içmeyle süt artmıyor. Sadece emzirme ve sağımla artarbilr. 3 ana öğün 3 ara öğün ve düzenli su
Azizeguney Serpil123455 Booool booool su klişe gelebilir ama su gerçekten çok etkili. Birde sulu yemekler. Ben ilk zamanlar çok su içiyordum biraz azaltmıştım suyu 1 hafta önce diyete başlayınca tekrar su içmeye başladım göğüslerimden süt fışkırıyor😍
hira5bugra- Serpil123455 Komposto özellikle armut kompostosu hala da yapıyorum çilek de öyle bol bol su içiyorum ıspanak yemeği yeşil sebzeler tüketiyorum tabi ki en önemlisi de uyku ve dinlenmek dinlenmediğin sürece ne kadar yesende sütün yeterince olmuyor
Serpil123455 Azizeguney su içiyorum canım sütüm iyi şuan ama bazen çok gazi oluyor sürekli emiyor gece gündüz azalmış gibi hissettiğim oluyor yetmicek korkusu işte anlarsınız beni 😁 o yüzden arittiracak biseyler ariyorumm
Azizeguney Serpil123455 Yeşil soğan tavsiye ederim o zaman arkadaşımla denemiştik oda emziriyordu bende. Kahvaltıda çiğ yeşil soğan yedik hep güzel süt arttırıyor 😊
SeymaCesur Humana stel tea diye bir çay var doktorum önermisti. Sütü arttırmak için ben memnun kaldım :)
Serpil123455 hira5bugra- evet onu dün gece anladım cok gazlı bı bebeğim var dün gece hiç uyumadım hep emmek istedi bende hep verdim sabaha karşı artık baktım sütüm azalmaya başladı biraz daha uyumasa sütüm gitcek diye korktum valla
Busraae Serpil123455 Kanalımdaki videomda bebek ürünleriyle alakalı değerlendirmelerimi paylastım. İzleyip destek olursanız çok sevinirim🧡Farklı videolar için abone olmayı unutmayın 🧡 canım ilk videomda anne sütü arttırmaya alakalı destek olursanız sevinirim