Layda07 Özel bir durum yoksa yani sadece anne sütü alıyorsa ve özel bir durum sebebiyle doktor erken başlamanızı tavsiye etmiyorsa kesinlikle 6 aydan önce başlamayın. Şuanda 11,5 aylık bebeğim var kendisine özel olarak yaptığım herşeyi çok şükür hiç itiraz etmeden yiyor. Kendi yediklerimizden hiçbirini yedirmedim tattırmadım. Canı çeker vs. gibi şeylere hiç aldırış etmedim. Baştada belirttiğim gibi sadece anne sütü alıyorsa özel durum yoksa ek gıda için hiç ama hiç acele etmeyin zaten yiyecek ben 6 aylıkken tadımlara başladım 9 aylık olduktan sonra düzenli şekilde yemek yedirmeye başladım. Yemekleride ona özel yapıyorum tuz, şeker, ekmek, lapa tarzı karışımlar, bebe bisküvisi, yada marketlerde satılan karışımlar vs. kesinlikle yok bilmiyor. Bu benim kendi düşüncem başka düşüncelerede saygı duyarım ama hiçbir doktor 6 aydan önce ek gıda önermiyor. Hatta araştırırsanız emen bebeklerin 9 aya kadar fazla yemek yemeden sadece tadım yapmalarını öneriyorlar. Ben bu yöntemi 2 farklı doktoruma danışarak uyguladım.