Prenses_annesiiiii Selam kızlar, bebeklerinizn gelişimi için onları dha iyi anlamak için hangi kitapları okuyorsunuz
Agg0207 Prenses_annesiiiii ben en son iki kitap okumuştm onlar çok güzeldi dahada devam ediyorum farklı kitaplara Bütün beyinli çocuk kitabı çok güzeldi çocugunun beyninin tüm kısımlarını çalıştırma çocugun davranışlarını yönlendirme ile ilgili ve İyi Aile yoktur kitabınıda bitirmiştm buda çok güzeldi bnce ikiside okunmalı şimdi 30 milyon kelime kitabına başliyacagım bunuda bir araştır çok yararlı kitaplar bence birde bebegnize fransız kalın kitabını okumuştm oda çok komik ve sürükleyiciydi 😊
sedaykn Prenses_annesiiiii Kırma iyi bir annesin Evlat Otuz Milyon Kelime Bütün beyinli çocuk Duyulmak istiyorum Seni anlıyorum çocuk Bilinçli bebek Bunlar benim okuyup beğendiklerim
sedaykn Prenses_annesiiiii Selçuk Şiirinin Yetişin Çocuklar kitabını unutmuşum o da mutlaka okunmalı bence
Zask Prenses_annesiiiii Okuduğum en güzel ve tek kitap oğullarım 😊 Herşeyi akışına bıraktım aksi halde paranoyak oluyorum 🌺
Tubbb Agg0207 sedaykn selam 🥰 30 milyon kelime mi, bütün beyinli çocuk mu? Tek seçenek olsa hangisi ?