balasininanasi Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı hiç ? Memnun kaldınız mı ? Yada bildiğiniz uygun fiyatlı satan bi yer. Kızıma istediğim gibi bulamıyorum bi türlü
Deletedmom276 balasininanasi buff Türkiye sayfasını öneririm, hem kendim kullanıyorum 6-7 senedir, oğluma da aldım, çok kullanışlı. Trendyolda da satılıyor.
Besteninannesiii balasininanasi ben o siteye mesaj attım cevap dönmediler. tarz_dikim_ sitesinden aldım 15 tane falan 50 TL . Çabuk da gönderdiler . Fena değil fiyatına göre, sonuçta çeşit oldu. Benim bebeğim 3,5 aylık bazen fotoğraflar için kullanıyorum işte.
Shylkyc Deletedmom265 öyle olmuş evet 😅 ama emmedi benim kız. Yürümeye çalışıyor bi gözüm onda yazdım 🙂
Elif2302 balasininanasi kuzenin arden kids sayfasından almış ben çok beğendim.Bende sipariş edeceğim oradan
balasininanasi Besteninannesiii Siz fotoğraf için kullanıyorum deyince ben günlük kullanıma uygun değildir diye düşündüm
Elif2302 balasininanasi hadi ya bilgim yoktu🤷🏻♀️ E bebek e de yeni modeller gelmiş ama günlük şeyler çok farklı değil bakın isterseniz