Hilalasena Kızlar selamun aleyküm akşama neler yapıyorsunuz iftara birbirimize fikir olsun tavuk dünyası düşünüyorum aranıza da yapan var mi püf noktaları neler mantarlı düşünüyorum tavuğu nasıl okur acaba tarif verir misiniz
Ozge23 Hilalasena Mantarlı denemedim ama köri soslu ve kekiklim yapmıştım. Özellikle tavukların sosla çok iyi bütünleşmesi lazım bayaa dinlenmesi lazım ona dikkat edebilirsiniz q
16102018 Hilalasena bende köri soslu yapmıştım makarnasini tavuğunu. Tavuk göğsüne kırmızı biber yeşil biber soğan mantar bunları hep attım krema ve sosunu ekledim en son çok güzel oluyor
Semaerdem Hilalasena kekiklim yapıyorum güzel oluyo nefis yemek tariflerindeki tarifi. Mantar katpmıyorum yakıştırmiyorum bn. kremayla güzel oluyor
MarlaSinger Hilalasena refikadan izleyin. Sosla dolapta önceden bekletirseniz daha iyi olur. Sirke koymayı unutmayın. Makarna da yapacaksanız hafif diri olsun. Hamur glbl olunca zerdeçal hiç hoş durmuyor
pilavustutavuk Hilalasena yok hani ketçap mayonez bölümün de soslar varya. Sos şeklinde almıştım ben..cokk az sikmaniz yeterli.
pilavustutavuk Hilalasena evet canim..tavuğu tavada pişirdin.. tuzunu attin. En son o sostan üzerine sık iki turr yuvarlar. Tavada biraz daha pissin. Mükemmel oluyo..ayni tavuk dünyasındaki gibi olmuştu
MarlaSinger Hilalasena 1 paket krema hem makarna hem tavuğa yetiyor. 3 kişilik makarnaya yarım paket krema rahat yetiyor.
Aselkusun Hilalasena kremalı çok güzel oluyor ama zaten mantarlı demişsiniz krema kullanırsınız Köri soslu yapabilirsiniz barbekü soslu yapabilirsiniz eğer barbekü soslu yapınca yanına kapya biber çok yakışıyor bence ben hamileyken dışarıdan yemediğim için çok yapardım evde 😂 siz söyleyince canım çekti pazartesi bende yapacağım 😍
Hilalasena Aselkusun biz hep dışarda yerdik de hastaliktan dolayı dışarıya çıkıp yiyemiyoz evde yapmak istedim bende afiyet olsun sanada