NoorMooN Yarın bebeğim 5 aylık oluyor. 2 gündür canı sıkılınca, ilgi isteyince öksürüyor kısa süreli. Ama bi an ya hasta oluyorsa demiyor da değilim. Sizin bebekleriniz de böyle bir şey yaptı mı? Numaradan öksürme gibi 🤔
Mom35 NoorMooN benim kızımda ilgi isterken, istedigi şey olurken öksürur gibi yapıyor, çok normal aklınca oyun yapıyor işte. Takılmayın 😌
Mom9 NoorMooN benim kızım 8.5aylık ne güzel bi ara unutmuştu şimdi yine başladı yapmaya. İlk zaman eşimle bile kavga etmiştik çocuk hasta oluyo diye😅 ama hasta öksürüğü anlaşılır çok belli yalandan yaptığı o yüzden onu yaptığında hiç tepki vermeyin zamanla bırakır
Deletedmom819 NoorMooN ay o bizim sosis bacakta da var 😒🥴🥴geçen bide şansa numaradan zabıtanın yanında öksürdü adamlar direk aha çocuk öksürüyo dediler yok numara yapıyor dedim 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
NoorMooN Mom35 sizinki ine kadarlık oldu? Şimdiden böyleyse büyüyünce parmağında döndürür bu bebeler bizi 😅
NoorMooN Mom9 ben de arada kaldım. Acaba gerçekten hasta mı oluyor diye ama numaracı çocuk demek ki 😊
BebekBatur NoorMooN benim oğlum da yapıyor babası her öksürdüğünde aşırı tepki verdiği için(biraz pimpiriktir kocam) ilgi istediği zaman yaptığını düşünüyorum ben de
NoorMooN BebekBatur valla ben de tutmalıyım kendimi öksürünce sanırım. Tepki vermemek en iyisi. Unutur belki
Denizanasii Benimki de 5 ay 8 günlük aynı şekilde😅 çok komik oluyorlar😅 giyinmeyi hiç sevmiyor. Ne zaman giydirsem başlıyor öhö öhö. Bi de kucaktayken bi yere koysak yine aynı😂😂😂 ne hikmetse kucakta ve çıplakken geçen bir öksürüük😅😅
Deletedmom136 Benim tatlışım da hapşırma ve öksürme numarası yapıyo çünkü hapşırınca çok yaşa annem öksürünce oy oy yavruö filan diyorum onları duymak için yapıyo 😄 akıl küpleri ya bunlar
Sblsrgnsn NoorMooN 7 ayligiz bizimkide ayni ilk hasta oldu sandim ama baya baya guluyor yaptigina artik kendi cikardigi sesleri kesfediyor galiba ondan boyle yapiyorlsr normal oksuruk olsa anlarsiniz baya fark ediyor numaradan oldugu😃
Rabiapnr NoorMooN aynen numaradan bizimkinin bir ara sesi kısılacaktı artık tepki vermeyin bir süre sonra unutuyorlar şimdilerde bizi öksürürsek falan hemen ardımızdan o da yapıyor biz ilk fark ettiğimizde hoşumuza gitti ay hasta mı olmuş falan demiştik o da oyuna çevirip öksürüyordu onu kestik öksürürken ilgilenmedik unuttu 😂