Yapraksarmam Kızlar günaydın. Kızım 5 ay 7 günlük. Alt köpek dişinin olduğu yer kabarmış ve tahriş olmuş gibi kızarmış yeni fark ettim. Diş olabilir mi ? 2 gecedir aşırı huysuz sürekli uyanıyor ama gündüz bişeyi yok.
Dildeniz Yapraksarmam her bebek aynı şekilde çıkarmaz olabilir neden olmasın baya kabarmış ama köpek dişleri çok kolay çıkmıyor o kabarıktır uzun bi süre devam edebilir 18 aylık oğlum 2 ay kabarık oldu sonra çıkarmaya başladı
Mom987 Yapraksarmam diş gelecek annesi bayağı kabarmış. Dişlerine karanfil ve zeytin yağı karışımı sür. 2 3 karanfil 1 yemek kaşığı zeytinyağı gibi ölçüsü var ben daha fazla yapıyorum ölçüyü ama bu da yeter
Deletedmom136 Yapraksarmam yok diş kaşıyıcı tahriş etmez zaten başka bişey koyduysa diyorum :) benim bebeğim herşeyi ağzına alırdı da
Dildeniz Yapraksarmam alışırsınız bence diş dönemi en zor dönem uzun süren bi dönem o nedenle alışırsınız 😂
Yapraksarmam Deletedmom136 yok ben herşeyi kaldırıyorum ortadan herşeyi ağzına sokuyo hiç bişey bulamayınca kolumu kemiriyo 🥰
Yapraksarmam Dildeniz şöyle iki güzel kelime söyleyip motive etsen ne olurdu sanki 😂 kaynana damarı var sende 😂😂
Deletedmom136 Yapraksarmam o zaman diştir köpek dişleri de çok zor diyolar inşallah rahatlar bi an önce ♥️
Dildeniz Yapraksarmam hahaha kaynanam iyi eğitmiş🤣yani senin daha küçük ilk dişler rahat çıkar takma akışa güven hem biz yaşadık sen yaşayacaksın diye birşey yok çok rahat diş dönemi geçirenler de var ümidini kaybetme alışmaya çalış 😉