Meerdry 2ay 14 günluk bebegım var.. ve emzirmede sorun yasar oldum .. memede sürekli cırpınıyor tam emmıyor Kendini itiyor arkaya dogru.. mutsuz olmaya basladm artık süt gelmıyor dusuncesıne kapıldım sanki . Emzırmeye calısıyorum ama yok. Göguslerımi emdıgı 1.2 dakıka bakıyorum süt gelmıyor gb o emerken hıc sut cekıyor hıssıyatını hısetmıylrum artık.. ustelık meme uclarım yara :( sol gogsumu resmen aglayarak verıyorum:( bana yardımcı olun anneler modum dustu ıyce
Beyza55 Meerdry baska bi sıkıntısı vardir cnm sutum yok diye stres etme daha cok gder yesillik ye gaz 6 haftadan sonra baslar diye biliyorum gazdan emmez bnm ikinci bebegim oyleydi kundakta sallardim uyurdu rahatlardi
Ozlm-msl Meerdry hiç modun düşmesin sürekli sağım yapmaya çalış emmiyorsa o an zorlamaya çalışma konuşmaya çalış severek gülerek emzir hangi göğsün yara ise krem kullan göğüs ucu kremleri herkes böyle durumlarla karşılabiliyor sakin olmaya çalış canım
Glstnt Meerdry sakın sütüm yetmiyor diye mama verme. Sağım yapmaya çalış. Bebeği zorlama emmiyor diye. Biberon emzik varsa onları bırak.
TalentedMom Meerdry Bol su çok sür yapar ben de ağlaya ağlaya emzirdim Hatta yaradan kan akıyordu kan emzirdim resmen ama pes etmedim süt yapan herşeyi yedim sakın sen de pes etme geçecek
Jasminm Bebeğinizin gazı olabilir canım bende kolik annesiyim zar zor emdi emerken kıvranıyodu resmen
Meerdry TalentedMom herseyı denıyorum ınanın komposto hurma süt damlalrı süt cayları ama yok yok yok sonuc.. ınanın cok kotuyum :( morelım ıyce dustu ılk zamanlarından kalma mamaları var hastane vermıstı onu kullandm artık cnk ac bellı :( sagım yapayım onuda deneyım ama oncesımı sonrasımı ? Sagım
TalentedMom Meerdry o zaman yapacak bişi yok mecbur mamaya başlıcan ama yine de doktorunla görüş bakalım ne önerecek
Haticemree Meerdry benmde 2 ay 14 gnlk bebegm ayni sorunu yasamaya basladm emse aslnda guzelce cekiyor ama zorlamadan süt gelsn istiyor. 2 3 saat uyuduğu zamn süt baya birikyo o zmn aliyor ama göğüs yumuşak olnca süt az diye almıyor. Sütüm de biraz azaldı istahm falan kesilince 😩🙏
Niloy Yara için göğüs ucu kremini ihmal etme. Lansinoh veya baby me göğüs ucu krem bende oldukça işe yaramıştı düzenli kullanıldığında ve bebeği doğru emzirmeye çalış. Teknikleri internette mevcut. Meme reddi konusunda ise tecrübem şu ki bildiğin çocuğu zıplayarak emzirdim bir süre. Bildiğin zıplıyodum hayli komik bir görüntü oluşsa da memeyi bırakıyordu zıplamadığımda ve bi süre sonra normal emmeye başlıyordu. Denemelisin 🌸
Babymm_ Aynısının tıpkısı diyeyim benimde ilk dakikalar süt bol olunca güzel emiyor sonrasında başını geriye ite ite memeyi çekiştiriyor ama geri istiyor yine meme yi ben anlamadım saf gibi yaptı beni, meme ve mama veriyorum aç kalmasından iyidir