Taze_1anne 2.ayımızdan beri salyamız var bugun 6aylık olduk tam huzursuzluk var kulaklarını cekip duruor dogru düzgün uyumaz oldu hece 3.30da zorla uyuttum 3kere kalktı emzirdim şimdi saat 9 ve uyandı elleri egzında sürekli bu diş ne zaman cıkacak ben cok yorgunum uykusuzum lütfen birileri bana moral versin 2gündür daha huzursuz sürekli kucak istior sarılmak ister gibi sürekli agzı yüzümde başka bi sıkıntısı varda anlayamıormuyum die size anlatmak istedim hakkınızı helal edin
Deletedmom245 Taze_1anne 3. Ayda salyalarla başladı 4. Ve 5. Ayda şiddetlendi 5.5 aylıkken kızardı ve baya patlamaya hazır haldeydi, 6 aylık şuan ve hala patlamadı😑 uykusuzluk, huysuzluk, kulağını koparırcsına çekiştirme 😨
Mavisinannesi34 Taze_1anne başka sebebi olabilir mi kızım 2 aylık oldu ve eli hep ağzında her şeyini ıslatıyor battaniye dahil zaten eli yüzü hep ıslak 🤦🏻♀️
Taze_1anne Deletedmom245 uykusuzluktan kastınız mesela gündüzleri az uyuma geceleride az uyumamı acaba
Taze_1anne Deletedmom245 şu iki gündür daha huysuz hele aksam olduktan sonra sanki başka bi bebege dönüşüor huysuz hep huysuz
Deletedmom245 Taze_1anne gündüz düzenli uyuyan çocuk uyumuyor ağlıyor uykudan ama dalamıyor zorla uyuyor resmen geceleri kaç kez kalkmaya başladı artık hesaplayamıyorum