MTkutay Mrvebgraa ben kiyafetlerini yikadigim dalin deterjaniyla makiyene atıyorum bozulacak türde olanlarını sirkeyle siliyorum
Lcy03 Mrvebgraa tüylüleri makineye sirkeyle yikiyom kisa ayar aslinda hepsini öle yapiyom o silikonularida yikiyorum elimde sonra sterilize ediyom
Gorursensoyle Mrvebgraa ben ütü ile buhar tutuyorum yıkanabilirleri bir de sirkeli suda yapabilirsin👍
Esrelf Mrvebgraa ya şu plastik oyuncakları bulaşık makinasında deterjansız yıkıyorlar ama benim makinamda parlatıcı tuz var. Yapan nasıl yapıyor acaba??
Lcy03 [bilinmeyen] hahahhahaha süperr benim esimda bana aceyle yikan diyodu hep evin ici ace kokuyor diye simdi cocuk olunca yapamiyom artik sirkeee 😁😂
Lcy03 Esrelf o tuzun yerine karbonat felan koyuyolar organik yapanlar bence en guzeli elde ben camasir mak. Atiyom
Lcy03 [bilinmeyen] dimmi aynen banada tuvaletleri onla yapmadim zaman beyaz gibi olmuyo sanki dimii 😁
Kmanne Yıkanabilenleri kumaş olanları çamaşır makinesine bebek deterjanıyla atıyorum. Plastik olanları da emzik biberon temizleyici deterjanla yıkıyorum elde.