Oykum09 Kızlar 2 aylık bebekleriniz geceleri uyuyor mu kaç saatte bir uyanıyor benim ki normalde 10 ve 3.00 arası ful uyuyup sabaha karşı 2 şer ve 1 er saatte bir uyanirdi bu gece yine 3 e kadar uyuyup sonrası 4ten de sabah 7 ye kadar uyudu yani 2 kere emzirmis oldum doktorlar emzirmek için uyandırmayin gece uyuma rutinine alissin diyorlar gündüzleri 2 saatte bir emiyor sizce gece 4 saatte bir emzirmem yanlış mı
Berenikom Benimki de en gec 1 de yatiyor 5te kalkiyor. Sonraki kalkiş saati 8. Yani bende gece 2kez emziriyorum gündüzse istediği her zaman :) uyanikken huysuz oldugu icin gunduz cok emiyor
Oykum09 Berenikom ne güzel maşallah benim bebeğimde huysuzken emmiyor gündüzleri uyutup uyutup emziriyorum çok zor oluyor bazen hiç emmiyor sağmak zorunda kalıyorum ama geceleri güzel emiyor çok şükür
Mermeral Arkadaşlar benim de 2 aylık bebeğim var. Lütfen yardımcı olun. Bebeğimin ayaklarının gelişemediğini düşünüyorum, desteğe ihtiyacım var. Sizinkiler nasıl, fotoğrafını atar mısınız? Ben de atayım bi bakın lütfen
Oykum09 Mermeral doktora götürmedin mi canım yada aşıya gittiğinde hemşireye falan göster ama her bebeğin gelişimi farklı olur bence
Berenikom Oykum09 uykulu iken emiyor demek ki. Acaba neden öyle yapıyor meme reddi mi yasiyorsunuz koltukalti emzirmeyi denediniz mi? Ya da ten tene temas ile. Insallah guzelce emer
irsu Benim bebeğim de bir göğsümü hiç emmek istemiyor. Ve süt akışı yavaşlayınca sanırım bazen de duruyor sinirlenip bırakıp ağlıyor 😔
Oykum09 Berenikom huysuz biraz kızım uyku halinde olması lazım ama bi ara 15gun kadar 30gr almıştı sadece doğru çözümü bulduktan sonra 1 haftada 400gram almış meme reddi olsa hiç almaz diye biliyorum sadece doğru zamanda emzirmeye çalışıyorum çok aç çok uykusuz kalırsa biberon veriyorum