Seraaa Merhaba kızlar kızım 13 kilo 81 cm 5 numara kulot bez kullanıyorum. Fakat 5 numara iz yapıyor sıkıyor gibi geldi. 6 numara alsam buyuk gelir mi? Paketin üstünde yazan kilo ile uyumlu olmuyor galiba.
Sarisin Seraaa 5+ deneyin 6 cok büyük Sitesinde deneme paketleri vardı onlardan alıp deneyebilirsiniz 🥰
busraozcan9 Seraaa Bence de 5+ deneyin, ben de kendi sitesinden 26lı almıştım denemelik. Sonra çoklu paket aldım 😁
Arasannesi Seraaa gecebılırsınız 6 ya bence.bızde suan 2 numara kullanıyoruz ama 2 ye gectıgımde 1 numaranın uzerınde yazan kılo aralıgındaydık ama 1 kucuk gelmeye baslamıstı
Seraaa Sarisin teşekkürler ben trendyoldan alıyorum hep 5+ ’yi orda bulamadim. Dediginiz 5+ daha mantikli
Sarisin Seraaa Rica ederim biz de ya trenyol ya da kendi sitesinden alıyoruz deneme paketinin içinde 2 adet vardı kargo ücretsiz 3 tl .Gönderimi de hızlıca yapıyorlar bilginiz olsun 🥰
Ozgecinar Seraaa benim oğlumda 85 cm 12 kilo bizde 5 numara kullanıyoruz iz yaptığı için bende 6 ya geçeceğim. Ve bu zamana kadar da hiç kilosuyla uyumlu bez kullanmadım. Neye göre yazıyorlar bilmiyorum.
Seraaa Ozgecinar uzun süredir beş numara kullanıyorum bende hiç uyumlu değil kilo ile. Artık kızım da rahatsız olmaya başladı bence. Bezi çıkarınca çok rahatliyor geri taktırmak istemiyor.😊