Songul1996 benim rahatlayamadı ben onun dilinden konuşurudum arkadaşı tanıyor olsaydımda burdan okuyup üzülüyorsun işte elimden bişey gelmiyor kocalarımıza sahip çıkıcaz benimkinide 50 yaşında karı arayıp duruyordu mesajlar gülücükler aynı öyle doğumuma 20 gün kala yaşadım offff ortalığı bi karıştırdım ama nasıl varya eşimin anası babası ablaları dayıları amcaları felan kimse kalmadı görümcemgil gitti kadının ağzına …..,,tı iş yerini bastılar eğer dedim siz yapmazsanız ben bu koca karnımla gider yaparım şimdi kadının izi kalmadı benimkide önce benim üstüme yürüdü ne var o benim ablam ayakları felan gece üçte evde ne varsa kırdım hemen özür dilemelere başladı köpek gibi anlattı yalansız çünkü biliyordu benim gidip o kadını bulacağımı o bana atıyor sürekli naber napıyorsun felan valla ben bişey yazmadım sadece cevap veriyorum dedi ne farkı var dedim aylarca yatağa almadım kızlarımla yattım uyudum kaldı salon köşelerinde süründü doğurdum günlerce eve gelmedim doğan kızını bile göremedi doğru dürüst şimdi bu arkadaşında cezasını iyi kesmesi lazım bu kadınında adamında allah düşmanıma yaşatmasın yaşamayan anlayamaz nasıl bi acı o olan benim doğumu ma oldu işte stresten lohusalığım çok kötü geçti allaha havale ediyorum o o……,,,puyu eğer bidaha yapsın bilmiyorum artık naparım