Neslisenem Merhaba arkadaşlar.. Demir ilacına ne zaman başladınız ve ne kullanıyorsunuz.. Ben Microfer aldım, dr Sidefer al dedi ama.. Kaç damla vermeliyim.. Kızım 4 aylık..
Tgce16 Neslisenem microfer bilmiyorum ama genelde kilo için 1 damla oluyor biz bestiron kullanıyoruz 9 kilo 9 damla şeklinde
Misskokulum Neslisenem microfer de çok güzel temiz bir ilaç kaç kiloysa o kadar damla biz 7 kiloyuz 7 damla aç karnına veriyorum
Neslisenem Renksiz olduğu için Microfer aldım.. 8 damla demişti Sidefer e.. Ama bana çok fazla geldi..
Pandicornlar Neslisenem sidefer mi 8 damla dedi. 0.5 ml olması lazım pompasıyla 8 damla çok fazla ve ağır gelir bebeğe. Ben öyle kullanıyorum eczacı öyle dedi arkadaşlarımda öyle kullanıyor
Neslisenem Ok çok teşekkürler ya .. Öyle sürekli dr da yok bu süreçte..Yanlış bişey yapmayayım dedim🤗
Neslisenem Pandicornlar Evet akşam aç karnına 8 damla dedi.. Bende çok fazla buldum.. O yüzden sormak istedim.. Ama ben microfer aldım fark var mı acaba..
Pandicornlar Neslisenem genelde hep kusuyoruz doğdu doğalı 4 ay 20 günlük oldu ama bitmedi tamamen azaldı sadece 😀
Hunilianne Neslisenem aynen benim de. 4 ay 20 günlük olduk daha dik durmaya başladıkça ve kendini doyuranankadar emip birakmayi öğrenince kusmaları azarldi. Fark edilir derecede. Simdi ek gidayi bekliyorum inşallah tamamen biter 🤷🏼♀️
Neslisenem Pandicornlar Anne sütü alıyor kızım..Sadece geceleri mama veriyorum.. Ama her beslenmeden sonra kusuyor🤷🏼♀️