Seymasezer 1 ay 13 günlük bebeğim. Devam sütü veriyorum. Dili bembeyaz oluyor dilini dısarı cıkarıp duruyo mamadan sonra. Acaba bikaç damla su versem mi susuyo mudur.?
Deletedmom193 Seymasezer Ver tabi sadece anne sütü alırsa gerek yok ama mama veren su vermeli bence her mamadan sonra 3-4 damla versen kâfi.
Livaduygu Hilfa bende mamayla besliyorum su veriyordum benim doktorumda mamayi zaten su ile yapiyosun bir dha su verme dedi kizdi bende kestim su vermeyi🤷♀️🤷♀️
Hilfa Livaduygu doktorların görüş farklılıkları olabiliyor tabi ama bende azda olsa su verilmesi taraftarıyım bi zararı olmaz sonuçta
Dygosmn1 Seymasezer su verin. Birde karbonatla agzini temizleyin.az bisey katin suyun icine onunla agzinin icini temizleyin o beyazlik gidecek.
alsi Seymasezer mutlaka vermelisin gazımızda daha rahat cıkarıyor sindirmeside bagırsak florasına yardımcı okuyo su mutlaka ver bende aynı idim 20 günlükken doktora gittim gaz için mutlaka ver demişti bana da etraftan gerek yok diyorlardı 🙄
Babygrils Seymasezer mama ile beslenen bebeğe verilmesi gerektiğini biliyorum. Yeni doğum yaptığım dönemlerde mama verdiğimde biz hep veriyorduk her beslenmeden sonra 1-2 tatlı kaşığı