Hnfkskn Merhaba anneler , çocuklarınız hangi kelimeleri kullanıyor gelişimi nasıl ? ( bu arada çocuğum sabah uykudan kalkınca topallamaya başladı bugün ikinci gün herhangi düşme vurma çarpma olmadı , öyle şey olsa ayağının üstğne basamaz ağlar , bana benim oğlum basıyor koşuyor oynuyor hiç ağlama yok ama topallıyor neden olabilir ? Pazartesi doktora göstereceğim )
Deletedmom318 Hnfkskn 18 aylık Düştü,hadi,atta,gel,ver,al,bu ne,o ne,pis,anne,baba,tese,nene,dede,mama,meme,doydu,gitti diyebiliyor. Sorunuza yanıt olarakta acaba hoşuna gidiyorda yapıyor olabilir mi canı yansa ağlardı bence 🤷🏼♀️
expectations Hnfkskn merhaba. Oğlunuzun bu problemi geçti mi acaba? Benim oğlum ara ara yapıyor da. Aynı sizinki gibi ağrısı sızısı yok. Sanki çok yorulunca yapıyor gibi. Kafama çok takıldı.
Hnfkskn Deletedmom318 ohhhh mahşallah siz yolu yarılamışsınız 😍 bilmiyorum ki , taklit mi yapıyor diyorum ama iki gündür taklit mi yapacak unutmaz mı ? Dediğin gibi ağlaması yok huysuzlugu yok ayaktan ötürü , bildiğin koşuyor ediyor ama topallıyor
Deletedmom318 Hnfkskn Evet 🤭 2 yaş sendromuna yaklaştık biz 😅 Bazen taklit yapınca uzun sürebiliyor. Sürekli mı öyle ara ara mı ?
ehlenmomyy expectations benim oglum 15 aylik oda surekli tukuruguyle oynuyor heryeri siril sıklam yuzune gozune suruyor yikiyorum 5 dk snra yine ayni ben bu huyunu nasil biraktirabilirim neden boyle yapiyor olabilir
Hnfkskn expectations merhabalar , evet geçti doktora gitmiştik geçiçi birşey olduğunu söyledi ,yürümeye başladığı dönemde çok hareketli olduklarından üst solunum yolu hastalıkları bacaklarında eklemlerde sıvı biriktiriyormuş o sıvı topallamaya sebeb oluyormuş fazla ayakta durunca fazla hoplayıp zıplayınca Ağrı yapıyormuş ilaç kullandık geçti çok şükür