Barishsmom Kuzlar merhaba ben dogum sonrası bebegim 8 aylıkken lekelenme tarzı oldu somra ondan 20gun falan sonra normal regl oldu ,simdi üzerinden 40gunr yakın bi tarih gecti ama ben hala regl olmadım böyle düzensiz regl olan varmı emzirme doneminde?
EmineReyyanB Barishsmom maalesef ben varım 1ay oluyorum 1 ay olmuyorum regl kızım 4 aylıkken basladık suan 11 aylık oldu ben hala düzene giremedim 🤷♀️
Barishsmom deletedmom247 böyle aralıklarlamı oluyosunuz? Hamilelikten cok kortuyorum test yapmaya risk edemşyprum😂😂😂
deletedmom247 Barishsmom Yok değilsinizdir bende her ay test yapıyordum bıraktım artık🙄 doğumdan sonra bazılarının düzeliyormuş bazılarının baya uzun sürüyormuşş öyle biliyorum ben korkmayın😌
Barishsmom Yanı bebegim 11aylık olucak ama ben sadece bir kez normal adet oldum ne zaman düzene girer?
Barishsmom EmineReyyanB ay cok sinir bozucu bu gercekten adet olmuyorum diye de baya bir sinirliyim olsam da kurtulsam
EmineReyyanB Barishsmom bencede sinir bozucu bir durum ben de karnım kocaman şişiyor öyle geziyorum ne zaman adet olursam o zaman iniyor karnımda 🤦♀️
Barishsmom deletedmom247 ay inşallah ya😂😂 lekelenme oldugunda baya korkmuştum yaptım o zaman ama şimdi korkumdan yapmıyorum ya hamileysem diye😂 öyle olsa bile gec ögreneyim spiral taktıracaktım dunyayı pandemi sardı🤦🏻♀️
Doga20 Ben doğumdan 40 gün sonra adet oldum şimdi tekrar oldum bebeğimi de emziriyorum daha geç olmam gerekmiyor mu yoksa normal mi .
Barishsmom Doga20 bazı kadınlar erken gorebiliyor adeti sıkıntı yok bence erken olması daha iyi uzadıkca insan sinir küpüne dönüyo hic bi şeye tahammülü kalmıyor insanın