Yeniannee111 Merhaba hanımlar 4 aylık kızıma yeni cicişler almak istiyorum. Güvenilir süslü püslü Kıyafetlerin olduğu güzel site öneriniz var mı acaba? 😇
Melek22 Yeniannee111 www.minicity.com bu siteden çok memnunum hem kıyafetleri çok süslü hemde çok kaliteli gerçekten aldığım zaman pamuk gibi yumusaklar
EMiracle Yeniannee111 uğurlu bebe diye bir sayfa var ben ordan bir çok arkadaşıma ve daha sonra kendi oğluma da alışveriş yaptım hemen de kargoladılar ertesi gün geldi ne zaman sipariş verdiysem. orada beğendiğiniz bir şey olursa rahatlıkla sipariş verebilirsiniz😊
Slesla Yeniannee111 cillim.com ürünleri harika ve acayip ucuz 3 lü bodylerden aldım hayatımda gördüğüm en kaliteli bodyler ebebektekiler halt etmiş . Hem rengarenk hem ucuz hem kaliteli . Hemde kapıda ödeme seçeneğide var biz bayıldık sepette de extra indirim oluyor
Rabiamurat İnstagramda en ucuz bebek market diye bi sayfa var hem güvenilir hemde çok uygun bn ikizlerime genelde ordan sipariş veriyorum bi bakın isterseniz kargosuda çok hızlı 😊