Ela41 Kızım 10 ay 5 gunluk 3 gundur uykuya dırenme aglama huzursuzluk iştak yok hep kucak isteme cok yoruldum bu saat oldu daha uyumadı uyumamak için dırenıyo aglıyoo ne yapcam bılmıyorum aynı seylerı yasayan varmı acaba😞
Eymen_76 Ela41 bizdede durum aynı. Yaklaşık 1 aydır gece uykusu yok denecek kadar az ne yapacağımı şaşırdım hep ağlıyor kucak istiyor
yldzdmrbkn Goodmom merhabalar atak yam olarak ne oluyor bebegin belli huzursuz oldugu donemler mi var
Goodmom Kubraegit1 canım cinsiyet resim uzaktan ama erkek galiba bebiş baktım 45 gün var atağınızın başlamasına😊
Goodmom yldzdmrbkn evet huzursuz uyku problemleri ağlamalar bu gibi durumlar oluyor canım büyüme atak dönemleri oluyor 1.5 -2 yaşına kadar bu şekilde dönemsel zorluklar
198519862019 Ben sezaryenle doğum yaptım 38+4 te, 10 temmuz 2019 da . Beklenen tarih hiç belirlemedik o yüzden .hesaplanır mı benimki de . Bebeğim kız ❤️
198519862019 Myagz ayyy çok utandım gerçekten neden böyle bişey yazdım bilemedim 🤭🙈 boşluğuma geldi 🙈
Myagz 198519862019 utanacak bişey yok ki ben de sonradan öğrenmiştim 😁 bu arada internette atak haftaları diye görsellerden aratırsanız kendiniz de direkt hesaplayabilirsiniz beklenen doğum tarihinin üstüne sayın bebeğiniz şu an kaç haftalık oluyorsa görseldeki haftalara bakabilirsiniz 🙃
198519862019 O zaman düzeltiyorum hemen🙈 beklenen tarih 20 temmuz 2019 , doğum 10 temmuz 2019 -kız . Ben de rica edebilir miyim sürekli kucağımda ve ağlıyor uykuya direniyor 🤯