Eymen_76 İyi geceler hanımlar. Benim oğlum 9 ay 13 günlük yaklaşık 1 aydır gece uykusu yok denecek kadar az. Bazen saat başı uyanır bazende sahura kadar uyumaz. Ne yapacağımı şaşırdım önerisi olan varmı acaba?
Ftmvrs13 Eymen_76 aksam 6 dan sonra uyutma kuzum biz öyle yapıyoruz zaten maksimum 10 veya 10.30 da uykusu geliyor yatırıyorum ama 2 veya 3 saatte bir bazan daha sık emmeye uyanır
1986zeynep Eymen_76 yalnız değilsin bizde 8 ay 10 günlüğüz 3 haftadır aynıyız hiç beni bırakmıyo kucağımdan inmiyo ağlıyo uykumuz 5 dk. İki gün rahatladık çok şükür dedim dün akşam tekrar başa döndük çıldırmanın eşiğindeyim bide emerken ısırıyo göğsümü acıdan ölüyom valla
Eymen_76 Ftmvrs13 gündüz uykusuda fazla yok. Çok huzursuz bi cocuk dakika başı ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım. Gündüzde fazla uyumaz 1 yada 1 buçuk saat uyur
Eymen_76 1986zeynep Allah yardım etsin bize inşallah.benim oğlum babanın kucağından inmek istemiyor. Hep kucak istiyor . İlk başta diş dedik dişte cıkardı ama halen huzursuzluk devam.
Rainbowpath 1986zeynep biz de 8 ay 11 günlüğüz aynı durumdayız. Bu aylarda ayrılık kaygısı çekiyorlarmış
1986zeynep Rainbowpath evet atak haftasındaymışız bu atak haftasıda 28 günmüş biz daha 19. Gündeyiz şafak 8😕