Eceaydin05 Yaa alerjik rinit olupta baş edebilen bi çözüm bulabilen var mı? Şuan çok kötüyüm. Geçmiyor bir türlü. Hamile kalmadan önce airpass kullanıyordum ama şimdi kullanamam muhtemelen bugun başladı hamileyken geçmişti ne güzel. Ancak pazartesi doktora gidebilirim. Nefes bile alamıyorum ama çok yoruldu vücudum burun akıntısı, göz yaşartısı 😢 Elmacık kemiklerim ağrıyor resmen 🥺
Zeynopd Eceaydin05 duş alın ya da balkona cıkıp biraz durun hava alın. İlaçsız bu şekilde geçiyo. Uyumak da işe yarar ama bebekle biraz zor
Glin89 Eceaydin05 ben bol tuzlu ılık suyu cekiordum burnuma o biraz rahatlatıodu beni ama tuttumu tuttuo işte
Zeynopd Eceaydin05 ben 4 yıldır aşı tedavis oluyorum. Hamileliğimde de devam ettim aşıya. 4 yıldır cok rahatım
Eceaydin05 Zeynopd ben de aşı istemiştim. Doktor ‘senin çok fazla maddeye karşı alerjin var, aşı genelde bir yada iki etken maddeye karşı yapılıyor; aşının içine fazla uyarıcı konulursa etkisi azalır hiçbir işe yaramaz’ demişti 😣
Eceaydin05 [bilinmeyen] of off aynen ilaçlar çok uyku yapıyor hamileyken hiç kullanmadım ama daha önce 3 yıl aralıksız kullandım her gece 🥺 Simdi zaten hep gece ayaktayiz onu icersem mahvolurum.. Bende iste bi cozum istiyorum artik. O kadar yoruluyorum ki su alerjiden.