Mamaqueen Kizlar emerken genelde omzunu Ya da kolunu degisik sekilde tik gibi ard arda oynatiyor bi kac kere Nedir bu? Korkuyorum hep yapiyordu doktora sormak aklima gelmemisti simdi baktim serebral palsi belirtisi yaziyor korktum
Deletedmom190 Mamaqueen nasil yani ? Oynatmasinda ne giib sorun olabilirm anlamadim biraa daha acabilir misiniz ?
Ademalp Mamaqueen olabilir canım korkma bence. Bebekler emmekten çok hoşlandıkları için emerken değişik şeyler yapabilirler. Benim oğlumda kendi elleriyle oynar.
idil1990 Mamaqueen benimkide yapiyor o tarz haraketler elimi kolunu sallayor asagi yukari hic suphelenmedim bisey var die
Mamaqueen Ademalp canim o tarz bisey degil hani kendin mesela omzuna bisey konar omzunu hareket ettirirsin ya oyle bir hareket
Mamaqueen idil1990 nasil yapiyor mesela omzuna bisey konunca omzunu hareket ettirirsin mesela o tarz mi
idil1990 Mamaqueen yok hayir tam olarak oyle degil mesela sag elini daha cok asagi yukari kaldirip indiriyor emdigi sure zarfinda emmesi bitince elinide oynatmiyor ben destek aliyor o sekilde die dusunuyorum
ferlazen idil1990 canım eski bir ileti ama emerken sag elini kaldırıp kaldırıp indirio sende öyle yazmışsın sebebi neymiş
Belismom Mamaqueen Benim Kızımda 3 Aylık Oldu Emerken Elini yumruk yapıp benim göğsüme vuruyor Sanki beni dövüyor gibi 😁ard arda memeyi zorla tutuyomuş gibi araştırdım Gazı olunca öyle yapar diyolar korkulacak bişey yoktur yani onu demek istiyorum ☺️
Mina181019 Belismom aynen bnim kızım da ya kolye le oynr korkuyorum koparacak az kladı ya da çat çay sineme vurur emerlen bu arada ayaklarını pat pat yukarı kaldırıp aşağıya dopru vuruyor :) oyun yapıyorlar bence de
Sibel5258 Mamaqueen benim bebeğim elini emerken ağzıma getiriyor ben ölüyorum diye belki tık tır önceden oda salladı sonra ben öptüm şimdi sürekli opturuyor bana emerken içinizi ferah tutun
oglunasik1anne Mamaqueen her okuduguna inanma canım bebekler de oluyor böyle hareketler emerken benim oğlumda yapıyordu korkma bence
Mucizemsin Mamaqueen oyun oynuyor yeni seyler deniyor cnm benim kiziimda 13 aylik kafasini one atiyor falan arada degisiik degisiik :)) oyun oynuyor zamanla unutur sen telaslanma iyi dusun 🌸
Mamaqueen Mucizemsin oyun oynama gibi degil canim bunu hep yapiyor zaten istemsizce omzu bi asagi bi yukari oluyor bir kac saniye