Edacln35 İphone kullanıyorum hafızası 16 gb olduğu için değiştirmek istiyorum red mi 8 kullananlar memnun musunuz ? Sonradan pişman olmak istemiyorum çünkü kaç yıldır iphone kullanıyorum.
Sahreyldrm Edacln35 redmi note 8 kullanıyorum bende yeni sayılır ama memnunum kamerası ve sesi çok güzel sadece videoda çok net değil kamera kadar ama o da çok önemli değil 64 GB benimki yetiyor dolu dolu
Deletedmom193 Edacln35 Bende iPhone dan sonra redmi note 8 kullanıyorum çok memnunum iPhone dan daha güzelmiş şarjı kamerası süper tavsiye ederim 😍
bluem Edacln35 2 gun once esime aldik sarji uzun gidiyor 1300 taksitle aldik bugun 1800 fiyati artmis zamlanmis
Zahidenur79 Ben kullanıyorum iPhone dan sonra redmi kullanıyorum dehşet güzel şarjı iki gün gidiyor baya dayanıklı kamerası da baya güzel
Edacln35 Deletedmom193 hadi yaa bende alcaktım bugün almadım pişman olurum diye ama pazartesi alırım büyük ihtimal 😇
bluem Edacln35 zam olmus fiyatinda iste 🙄 bugun imza atmaya gttim faturami sonra kestiler sistemsel sorun olmus turktelekom zamlandi dedi
Mucizem_06 Edacln35 canım 1hafta oldu kukkanali kamerası harika 4kamerali ayrıca ama bende iPhone alışmışım biraz zor geliyo ayrıca donma yapiyor