Mervecik_53 71 günlük bebeğim var ve kulakların da hafif kepçelik oluştu devamlı da bandana takıyorum ama uyurken anlamadan kulaklarının üstün de yatıyor galiba ne yapabilirim
Mom9 Mervecik_53 elinizden geldiğince dikkat edin ama düzelmiyor pek. Benim kızımında çok düzgündü ilk doğduğunda sonra bi kulağı daha kıvrık oldu. Aynı benim kulağım gibi genetik yani 😅😂😂
Deletedmom245 Mervecik_53 bandana gibi yumuşak çok sıkmayacak şeyler takın kulakları öyle düzelir. Her gün 10 15 dakika dursun kafasında kuzenimin oğlunun öyle düzeldi
elifiii Mervecik_53 oğlumun kulakları babası veya bana göre çok kepçe. Amcasına çok benziyor. Kayınbiraderimin bebekliğinde kulakları kafasına göre ( aynı oglum gibi) daha büyük duruyor, kafası büyüdükçe geçeceğini düşünüyorum.
Yas-Kar Mom9 valla ne benim taraf da ne esimin tarafında kepçelik yok oğlumun kulaklari kepce çok üzülüyorum bu duruma heralde dikkat etmedim ondan
Yas-Kar Deletedmom245 benim oğlum da 6 aylık bant taksam şuan bir faydası olur mu onceden bilmiyordum yeni duydum
Deletedmom245 Yas-Kar evet olur, kulak istenilen şekli çabuk alan organlardanmış o yüzden kuzenim kendisi çocuk doktoru hep o şekilde yaparak düzeltti onun kafa büyüdükçe kepçeleşmeye başlamıştı oda 5 aylık falandı takmaya başladığında
Mom9 Yas-Kar dikkatle alakası yok kendinizi suçlamayın çoğu annenin bebeği kepçe olurdu oyle olsaydı.. Düzelmezse de ameliyatı var dertt etmeyin
Gizgiiiz Mervecik_53 Benim oğlumun kulak kıkırdağı kırılmıştı düzeldi bandana takmaya devam edin düzelir genetik değilse