ErvaMuhammedAli16 Kızlar 14 Mayıs’ta A101 e kaydırak geliyor. Uzun zamandır kızıma almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır ? Yani alan kullanan var mı ? Yada A101 de çalışan gören kaydırağı varmı.
Alyaduru ErvaMuhammedAli16 A101 dekini görmedim ama boyutlarına dikkat edin.Kızıma n11 den hediye göndermiş eşim boyuna dikkat etmemiş küçük geldi bize kullanışlı gelmedi maalesef
poncikci ErvaMuhammedAli16 ben almıştım kızıma öyle aman aman Bi büyüklüğü yok 21 aylık olcak kızım gayet güzel vakit geçiriyor, fiyatı piyasaya göre uygun olduğu için 101den aldım şahsen
ErvaMuhammedAli16 Alyaduru 115 4675 olması lazım sanırım. Yani acaba iyimi kullanışlımı diye merak ettim. Benim kızım da 3 yaşında 😊
Alyaduru NaimeYilmaz kaydıgı kısım 90 cm kayacak çok az bi mesafe kaldı. Yüksekliği 75 cm. Daha küçükler için uygun olabilir
ErvaMuhammedAli16 poncikci Evet bende fiyatı iyi olduğu için oradan almak istedim. Kızım 3 yaşında inşaallah güzel vakit geçiririz 🙏🏼 Salıncak, tahterevalli ve zıpzıpımız var. Birde kaydırak aldık mı ev parka dönüşecek inşaallah 😂🤦🏻♀️