Rahimee Selamun aleykum dostlar 1 aylık bebeğim var gaz sancısı cekiyor çok zor çıkarttıyor hiç durmuyor. Gaz sancısını nasıl geçirebilirim önerisi olan var mı?
Mom0870 Rahimee kiraz çekirdeği kemeri deneyebilirsin . Gaz damlalarına 1. Aydan sonra başlanıyor doktoruna sor deneye deneye bebeğine iyi geleni bulacaksın. İşin zor kolay gelsin 🌼
SeyfettinNurcanEbrar Rahimee sab simpleks damla var tavsiye ederim çok etkili ve bitkisel 15 damlada geçiriyor…
Songultugra Rahimee maalesef cnm 3 ay sürer diyorlar karnına zeytin yag ile masaj yap youtubede vr videosu ayaklarını hareket ettir bide kimyon lu su iç en iyi gelen o
Miloska23 Rahimee 1cay kaşığı tane kimyo ve 1kesme şeker kaynatiyorum. Süzüp günde bir çay kaşığı veriyorum. Pit pit pit çok güzel gaz çıkartıyor. Ama sakın 2,3 kaşık verim diye abartma. Günde 1kasik yeter ve 2,3 günde bir tazele.
Rahimee Mom0870 doktorumuz zorda olsa çıkıyorsa hiç başlama ilaça falan dedi vermedi doğal yollar yok mu ki hiç
Esrailay Aynı şekilde benimde kızımda gaz vardı ben aktardan tane kimyon anason ve rezene aldırdım.kaynamış suya hepsinde 1 çay kaşığı atıyorum 10 dk demlendiriyorum içiyorum inanılmaz bir değişim oluyor bebekte hem cok güzel gaz cıkıyor hemde kakasını iyi yapıyor ayrıcada anason oldugu için cok güzel uyuyor 😇 hatta bir çay kaşığıda ona veriyorum