Stellaa Kizlar 38 gunluk bebegim var dogumdan sonra ilk zamanlar sutum akardi gogus pedi kullanmak zorunda kalirdim sicak dustan sonra falan ya da gece. Ama artik sutum hic akmiyo sutum azaldi anlamina mi geliyo bu ? Goguslerim de ilk haftalardaki kadar sert degil
TalentedMom Stellaa Eğer sıktıkça sütünüz geliyorsa sıkıntı yoktur başlarda göğüsler taş gibi süt çok dolu oluyordu artık emdikçe boşalıyor
Birmartannesi Stellaa bunu bende yaşadım acaba yetmiyor mu dedim ama 3aya girdik emisiyoruz hala büyüdükçe dahaçok emiyorlar,şişlik azalıyor ama süt yetiyor 👍🏻👍🏻 geceleri pekmezli su içip 6atiyorum,emismeye kalktıgımda da başucumdaki sutumu içiyorum
Tuba Stellaa Göğüsleriniz bebeğinizin ihtiyacına göre süt üretmeye başlar ve yumuşar fakat hala yeterince süt vardır🥰
TalentedMom Stellaa bebeğin emiyor mu ne kadar kalıyor memede kaka ve çiş sayısından da belli olur doyup soymadığı
Stellaa TalentedMom bazen 10 dakka bazen yarim saat kaliyo memede. Kaka ve cis sayisi da gunde ortalama 4 5 kez yapiyo
Ednrugr1707 @stella Benimde ilk 2.5 ay hep akardı sütüm şimdi 3 aylık oldu akmıyor hiç bende acaba sütüm mü azaldı diye üzülüyorum ama sıkınca geliyor ve kilo alımı da iyi sanırım normal bi durum
TalentedMom Stellaa bence iyi sütün olmazsa doymaz ve o kadar çiş kaka çıkmaz doyan Bebek altına yapar yine de sen bol su İç