Ceydakoruc Bebeği 3 buçuk ayından sonra emzik tutan var mı? Hangi emziği öneriyorsunuz? Mamajoo, damaklı nuk emzik, bebedor yuvarlak olan, baby time marka 4 emzik denedim tutmadı siz neyi önerirsiniz
TalentedMom Ceydakoruc ben de çok emzik denedim öğürdü 2 aylıkken Philips acente ultra air aldım onu tutuyor
Hira12 Ceydakoruc banbino damaklı aldık, nuk aldık ucu gögüs ucu gbi olan, sonra avent air aldık aventi digerlerine göre tutuyor ama onuda atıyor.
Akademisyenanne Ceydakoruc ben denemek zorundayim. Home office calisma bitti, ise donuyorum😔bebegim de memeye duskun. Emzik tutsa iyi olur.
TalentedMom Ceydakoruc yok sadece anne sütü anne sütü alıyorsa biberon vermeyin meme reddine yol açar
Defne_beliz Ceydakoruc benımkıde tutmuyordu arkadaşların önerisiyle phılıps awent ultra aldım hepsı buradadan tuttu
Emir35 Ceydakoruc avent ultra soft 4-5 emzik denememden sonra aventi sanki ilk gündür emiyor gibi direk tuttu.daha sonra biberona alıştırmak istediğinizde de yine aventin biberonunu kullanırsanız çok zorluk çekmezsiniz 🙂
bebegiminbesigicamdan Ceydakoruc benim bebegim aventide tutmadi hatta 2 farkli aventide tutmadi ebebekten 5 liraya wee disney aldim tek seferde tuttu tavsiyem once onu alin sonra aventi deneyin