YaseminAran Arkadaşlar 4. ay aşımızı olduk ve sağlık ocağında ebemiz vegaferon verdi dün başladım vermeye bugun kakası inanılmaz derecede kötü korkuyordu ve rengide değişikti. Sizde kullandınız mı ve normal mi endişeliyim
Nairobi YaseminAran normal ama bizde inanılmaz kabızlık yaptı. Sidefer e geçtik çok memnunuz. Bir de vegaferon zamanla dişlerinde leke yapıyor diye duymuştum
Mom10 YaseminAran Bu vegaferon demir damlasında bir miktar paraben var bu sebeple içeriği daha temiz bir demir damlası kullanmanızı tavsiye ederim.
_tospikannesi YaseminAran araştır canım. Sağlık ocağının verdiğinin hem içeriği kötü hemde kabızlık huzursuzluk yapıyor biz bestiron kullanıyoruz memnunum
Cigdemm988 YaseminAran canim ben direk çope atim ve kan ilaci vermeyi dusunmiyorum kan degerlerine bakmadan hic bir kan damlasi masum degil anlamiyorum neden verirler zaten eskiden varmiydi sanki onu gectim gereksiz demir vermek hergun bir vucuda kansere donusmesi demek lutfen dikatli kulanin ben cok arastirdim 😒
YaseminAran Bende emin olamadım dün bi denedim ve bugunki o kakada ki koku mahvetti beni bugünden sonra kullanmam
Ebruea Temiz içerik olarak yazılanlardan elinde kullanan varsa içindekiler kısmını bana gönderebilir mi lütfen
YaseminAran Dygosmn1 kalasının rengi kokusu ve kıvamı değişti dünde zor uyumuştu bundan dolayı diyorum bende
Ebruea YaseminAran kesinlikle en azından elimizdeki bilgiden yazıp araştırırız nedir diye açıkcası bu tavsiye sayfalarına pek güvenmiyorum. Vegaferonun yan etki yaparsa bize bırakın demişti hemşire 2 defa içti kustu artık vermiyorum.
Tatliskooo YaseminAran kan ilaçları renk değişimi yapıyor genelde doğru amcan vegaferon kabızlık yapıyor birçok bebekte ve de içeriğinde2 çeşit paravan var prospektüsü okuyun . Nicizane tavsiyem temiz içerikli damlalar tercih edinşz
nhlaslan 2 gündür veriyordum. Günde 3 kere kaka yapan oğlum hiç kaka yapmadı huzursuzlandı. Damlayı kestim 1 çay kaşığı z.yagı verdim yaptıgı kaka koyu renkli ve kokuluydu. Başka damla araştırıp vereceğim 😔
Sevda_03 Kızlar ferro sanol kan surubu içirdim fakat dişlerinde kararma oldu bu gecermi sizce lütfen basına gelen varsa yazsın