miniktosbikannesi Gerçekten işe yarıyor mu kızlar ve kaçıncı ayda kullanmaya baslamak gerekiyo bi zamanı var mı?
Efeefe52 miniktosbikannesi gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum ama ben aldım bugün geldi takmaya başladım bebeğim tam 3 aylık
0120 miniktosbikannesi babam almış kızıma, 3 ay 18 günlük ama daha kullanamadım ben babamin evindeyim şu an kolye evimde kaldı umarım işe yarıyordur gidince kullancam artık
Ask2 miniktosbikannesi 5aylıkken taktım daha önce taksaymışım süreç şöyle geç veya erken etki gösterebilir bende geç gösterdi amaa salya yok iştah sindirim sistemi güzel diştede fayfasınu gördüm bir sabah uyanınca minicik bir diş gördüm benxe hemen alın kolye alın normal kolyelerden değil her boncuk arasında düğüm var bogulma tehlikesi yok ve banyo yaparken cıkarın güvenilir siteden alın
miniktosbikannesi 0120 insallah faydası olur benim bebegimde 10 gun sonra 6 aylik olcak. Dişten dolayi cok huysuz. Suan tek umudum bu😑
Kusannesi Kolye olarak değilde ayagına bileklik olarak takıcam kendi sitesindede bogulma olabilir kopup diyordu. İnstagramda ipekkehribar sayfası var orası guzek
miniktosbikannesi Kusannesi aynen mantıklı gercekten hic aklima gelmedi. Bakayim bi tesekkurler canim 😊
Okeskinol 1 aylıkken aldım 2 ay 14 günlük gaz sorunumuz oldukça azaldı. Her ne kadar eşim inanmasa da ben inanıyorum 🙈
miniktosbikannesi Okeskinol bende pek inanmıyorum aslinda ama bi arkadasim onerdi. Bebegimde oldukca huysuzlandigi icin denemeyi dusunuyorum
Ask2 civcivininannesi tavsiye ederim ben diş kolyesi diye siteden aldım ama daha güvenilir site şu totsandmore profilde köpekli yazılı resim var
03032014 miniktosbikannesi bende aldım kargoda beklıuorum bebegım 3 buçuk aylık huysuz ınsallah faydası olur