Fulyarcak Arkadaşlar verem aşısını ne zaman yaptırdınız yenidoğan için acaba Benim oğlum 1 ayına yeni girdi hepatit b 2. Dozunu yaptırdım bugün Pazartesi gününe verem aşısı için gün verdiler sağlık ocağında
Barsem1912 Fulyarcak verem aşısı sağlık ocaklarında ayda bir kere açılıyo o yüzden işlerine öyle gelmiştir verem aşısı için çok erken sistem heryerde aynı olduğu için bende 2. Ayını geçerken yaptırdım kabul etme bidaki açılmasında yaptır
Fulyarcak BelisinAnnesiii Evet bende anlamadım eve gelince araştırdım biraz hiç 1 ayında yapıldığı yazmıyor şüphede kaldım
Fulyarcak Minikpofuduk Zeynepkalem Size yine ocağa vermişler bize bu Pazartesi dediler erken geldi bana 🤔
Fulyarcak Barsem1912 bilmiyordum teşekkürler verdiğiniz bilgi için internetten baktım 2-3 aylıkken yapılıyormuş bizi çok erken çağırdılar gerçekten 😦
Barsem1912 Gzmkaya ağlaması sıkıntı değil de gece çok ateş yaptı bizde bende baya korktum ateşlenince çocuk ilk ateşlenmesiydi gözünü açamıyodu dili damağı kurumuştu 😔 39 oldu calpol verdim soyup koluna değmeden ılık suyla sildim düştü