Deletedmom44 Kızlar bebeğimin poposu kızarık daha fazla kötü olmaması için ne önerirsiniz her değişimde bephantol kullanıyorum ama fayda etmiyo gibi en etkili hangisi
morsevenfilolog Deletedmom44 Sudocrem deneyebilirsiniz. Ben Bepanthol Baby ve Sudocrem dönüşümlü kullanıyorum.
Drkhtc Deletedmom44 kuzum bende kantaron yagi kullanıyorum kızarık gibi olduğu zaman sürüyorum birdahaki bez alışıma hiç bişey kalmıyor
Sareminel Deletedmom44 canım kesinlikle HAMETAN hem çok uygun ve çok etkili benim oğlum pişik olduğunda sürüyorum hemen 2 sürüşte geçiyo çok şükür
Dildeniz Deletedmom260 evet doktor önerdi artık başla pişik kremi almıyorum fito bi sürüşte baya fayda sağlıyor ve kantaron yağı sürüyorum hafif kızarıklarda
Deletedmom260 Sareminel evet bende çok memnunum. Dr umuz hametan ile bepanthen in bileşeni aynı deyip hametan önerdi.
Dildeniz Deletedmom260 evet kullanılıyor doktor mantar olduğunda vermişti ama ben sürekli olarak kullanıyorum yani kantaronla geçmeyen pişikte hemen onu sürüyorum bi günde geçiyor hematen hiç bir işe yaramıyor kullanmanızı tavsiye ederim ben çok memnunum
Asel_58 Fito krem cok iyi geliyor. Cok kötü durumda ise travazol da iyi bebek için düşük dozda olanı var.
Dildeniz Deletedmom260 ya bizim hiç geçirmiyor ya hatta fito kayboldu bulamadım diye hanedan sürdüm pişik hala duruyor