Elifin-annesi Ya bi tane elbise sipariş vermiştim geldi biraz dar geldi göğüs kısmı moralim çok bozuldu😭 67 kiloyum bi 7 kilo vermek istiyorum ama emziriyorum nasil verecem emzirirken kilo verenler var mi??😥😥
Melike09 Elifin-annesi [url=https://hizliresim.com/vRCP1N][img]https://i.hizliresim.com/vRCP1N.jpg[/img][/url]
Aslancikk Elifin-annesi bolbol su için hem süt olur hemde yağ yakarsınız emzirmede kalori yakio..bide evde ip atlayın
Leman01 Elifin-annesi bugün bildiğin oturdum ağladım ne giysem yakışmıyor bizi hep kandırmışlar emzirirsen hızlı kilo verirsin diye hani nerde dikkat etmeye çalıştığım halde kilo veremiyorum 😭
Rabiabebek12 Ayni durumdayim pantolonumun icine girebiliyorum biraz kilo vermisim ama dugmesini vuramiyorum 😱🥺
Rabiabebek12 Elifin-annesi inanki hic bilmiyorum ben daha once hic kilolu olmadim hep cok zayiftim o yuzden bilmiyorum napacagim zaten gecen bi korse siparis ettim onu ilk defa kullanacagim icin bilemedim kucuk siparis etmisim dar geldi dikislerimj cok zorladi kullanamadim cok kotu durumdayim napacagim ben yaa 🤦♀️😒
Nurmry Elifin-annesi ya bende valla yanlarımda fazlalık var bol su içip diyete giricem ama nasıl giricem bilmiyoeum ama😂korse alıcam bide😂
Nurmry Rabiabebek12 ya korse diyince soraım dedim benim bedenim m-L korseyi kendi bedenime göremi alıcam sen nasıl aldında küçük geldi🙄
KeremTalha_4153 Rabiabebek12 performans tayt mi almıştınız yoksa lateks mi. Birde küçük gelirse geri iade alıyorlar diye biliyorum. Para iadesi yapılıyor
Melike09 Melike09 bende çok uğraştım zor bela verdim bu karantinada veremiyorum😞 eşim evdeyken de çok zor. Şimdi ramazan geç yiyoruz birde
Rabiabebek12 Nurmry siparis ederken göbek deliginden 4 parmak yukarisindan olcu almak.gerekiyormus benim ölcu alacak metre gibi biseyim yoktu siparis verirdigum sayfada o anki kilomu sorda ona gore siparis almisti ve M ydi ama oda kucuk geldi
Rabiabebek12 Nurmry ama normal dogun yapmis olsaydim her halukarda kullanirdim onu dorlamazdi ama sezeryan oldugum icin dikislerimi zorladi siz nasil dogum yaptiniz
Rabiabebek12 Ama ama bi tecrubemi anlatmak.istiyorum benim lisede hocam hergun sabah 1 litre kadar suya iki tane limon sıkıp ac karnina iciyordu onu ogleye kadar sanirim ve gozle gorulebilecek sekilde zayiflamisti 🤔
Elifin-annesi Aslancikk ya 2 hafta oruç tuttum 3 litre falan su içtim hep ama 1 gramm bile gitmedi sutum azaldi biraktim tutmuyorum gunde kaç litre içmem gerekiyor