Leylaa16e Bebisleriniz ne yapıyor? Hangi aktiviteleri yapıyorsunuz birlikte ? Emekleyenler yürüyenler? Ne alemdesiniz bakayım?🧐👶👦👧
UmayNil Leylaa16e 9 aylık emeklemiyor henüz. Top oynuyoruz piyano çalıyor ayakta durmak istiyor. 1 haftadır uyku uyumuyor atak haftasında 😩
Leylaa16e [bilinmeyen] Aaay yürümesi nasıl bir şey? Biz emekliyoruz kafamızı morartmadigmiz düşmediniz gün yok, yürüsün istiyorum artık 😕
Nimett Leylaa16e benim bebeğim 11 aylık emeklemiyoruz benim desteğimle adım atıyor ama kendi oturdugu yerden tek başına kalkamıyor kalkması için hangi aktiviteleri yapabiliriz fikri olan varmı
Eslem123456 Nimett bugün 10 aylık oldu bebeğim emeklemeyi kabul etmiyor o pozisyonda direk ağlıyor . Ama benim yürütmemi çok seviyor koşuyor resmen öyle . Ya da yürüteçte genel olarak.
Nimett Miraymenesa bazı bebekler emeklemeyebiliyomuş önemli olan adım atabiliyomu ona bakmak bence abiz örümcek kullandık çok rahat adım atıyo bizim desteğimizle ama kendi kendine yattıgı yerden kalkamıyo otururken ayaga kalkamıyo
Nimett Eslem123456 aramızda bir ay var benimkide aynı daha aktif yürüyo bu kalkmaları bireysel hareket etmeleri için napmalıyız acaba
HYM Benim bebeğimde 8+22 günlük ama hala emeklemiyo tutunup kalkmıyo yürütmek istediğimde kucak istiyo yürütecinde de yan yan ve geri geri gidiyo
Eslem123456 Nimett emeeklemediği için tutunup kalkmayı da öğrenemiyor illa koltuğun kenarında bile ben tutmam gerekiyor vallahi bilmiyorum napcaz . Bel falan kalmadı . Taşımaktan😅