Bugsbunny wafflee_42 bende şuracıkta bekleyeyim Zira izlemediğimiz film kalmadı nerdeyse Artık netfixden arayıp ek ücret talep edecekler diye korkuyorum Zira cılkını çıkardık eşimle😂😂
wafflee_42 Bugsbunny Bizde üye olcaz ama nasıl oluyor aylık ne kadar kayıt nerden bı aratirmak istiyorum
Boncukgozveannesi wafflee_42 yia ben yerli pek şey etmiyorum ama izlediklerim Leyla ile mecnun, beş kardeş, mutlu ol yeter, görünen adam bir de şey eski Türk dizilerinden 7 numara izlemediyseniz bunları tavsiye edebilirim 🤗
Mom8 wafflee_42 biz 5 kişilik aldık danaya girer gibi 😂😂aylık 7.5 lira ödüyoruz tek kişilik üyelik ne kadar bilmiyorum. Netflix in sayfasına girip bilgi alabilirsiniz
Mom8 wafflee_42 yerli komedi seversen cinayet süsü nü öneririm. Limitsiz , ayın gölgesinde son izlediklerim
wafflee_42 Boncukgozveannesi 7 numara favori dizimdi 😂 ama ben film istiyorum. Devamlı bakma şansım yok. Yerli film öneriniz varmi
Boncukgozveannesi wafflee_42 sen aydınlatırsın geceyi, itirazım var, limonata, 7.koğuştaki mucize aklıma sadece bunlar geldi şimdilik aklıma gelirse mutlaka yazarım canım 🤗
busevs Merhaba benim dizi önerilerim 🤗 The 100 Outlander Workın moms Anne Wıth An E (kesinlikle tavsiye) La casa de papel Tepedeki Ev Black Mırror The Sınner