Kuboos_ Kızlar elma , şeftali püresi nasıl yapacam bebeğim 4 aylık doktor verebilirsin dedi yavaş yavaş ama bilgim yok kısaca meyve püreleri nasıl oluyor ve içine başka bişey de katacakmıyım
CatBoy Kuboos_ cam rendeyle alın bi tane onunla rendeleyin. Her Gıdayı tek tek 3 gün kuralına uyarak verin
Tuba Kuboos_ Cam rende ile rendeleyebilirsiniz fakat neden meyve ile başlamanızı önerdi acaba? Genelde sebze ile başlanmalı diyorlar da ondan şaşırdım 😊
GulbenAtay Şeftali yumuşak olduğundan ezersin direk canım ama elmayı önce suda biraz haşlayıp öyle ezebilirsin yoğurtla karıştırıp verebilirsin
Kuboos_ Tuba sebze de söyledi canım ama önce evde meyve vardı portakal suyunu sıktım biraz verdim diğerlerini yapmadım daha bide sebze nasıl yapacam acaba bi bilgim yok
Tuba Kuboos_ Bence bir daha portakal vermeyin pişik yapabilir. Bide sebzeyi ağırlıklı vermeye çalışın, genelde meyvenin tadını ilk başta alınca sebzeleri beğenmemeyebilir🙏🏽
Portakal Kuboos_ evde yoksa yarın basla nolcakki meyveyle başlarsan sebze yemez ayrıca portakal yanlış tercih
Zeynepmeryem01 Kuboos_ bebeğin küçük olduğu için ezme yapma belki yutamaz robottsn çek ben öyle yapıyorum
My_son Kuboos_ şeftali nin mevsimi degil bence verme simdiden yogurt fln verseydin ne bilim okudum evde o varmis ama inan sonra sebze yemiyolar
CatBoy balkabagianasi aynı besini 3 gün veriyorsunuz. İlk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 yemek kaşığı . Allerji yapıp yapmadığını gözlemliyorsunuz.
My_son Kuboos_ robotun fln yokmus patates yada havucu hasla pure yapilir ama senin bebis daha kucuk sulu birak catalla da ezebilirsin yada suzgecler var ya ondan gecir icine cok az da saf zeytinyagi koy rahat hazmeder ama tek birini iki sebze baslama
Kuboos_ My_son patates hasladıktan sonra biraz altında su bırakarak çatalla ezecem bir iki damlaa da zeytin yağı bırakcam öyle mi canım mesela ne kadar vereyim istediği kadar mı bide bütün sebzelere zeytin yağı ekliyimmi
My_son Kuboos_ yoo 3 gun kuraliyla basla 1 cay kaşığı 2. Gun 1 tatli kasigi 3. Gun 1 y k kadar vereceksim kiiii senin bebisin cok kucuk yogurtla basla bence. Meyvelerin sularini vercsadece simdilik corbalar icinde evet ben oyle yapıyorum her corbasina zeytinyagi cok az eklerim sindirimi rahat olur diye 3 gun kuraliyla vercherseyi 3 gun dene bak alerji olmuyosa devam et senin bebisin doysun diye degil tadimlarla alerji durumuna bakarak devam et canim ana ogun 8. Aya kadar anne sutu