Merhaba arkadaşlar, 20 aylık kızım var. O kadar emziğe düşkündü ki size anlatamam. Bir tane ağzında bir tane elinde dolaşırdı. Gün içerisinde de emzik emerdi. O kadar canımı sıkıyordum ki nasıl bırakacağız diye şu an şu satırları yazdığıma inanamıyorum. Çok araştırma yaptım nasıl yapsam ne yapsam diye ve ben kesinlikle bir şeyin zoraki ve ağlayarak yapılmasına karşıyım bu desteksiz uyutmada da böyleydi, memeden kesmede de böyleydi. Gelgelelim bunu kızımın nasıl başardığına. Emzik bırakmayla ilgili masallar aldım ki kızım kitap okumayı çok sever. Onları okuduk bir süre. Daha sonra kızımın köpek dişleri çıkıyordu sürekli aaa kızım diş gelecek diş gelecek diyordum onları bekliyorduk. Ucu iyice görününce kızım bak dişlerin çıktı artık ememezsin dedim. Kendi dişlerimi gösterdim, babasının dişlerini gösterdim biz emmiyoruz dedim. Emzik emen bebek fotoğrafları videoları gösterdim bak onların dişi yok emiyorlar sen artık büyüdün dedim ve kızım kabullendi. Bıraktı artık istemiyor ve hiç hırçınlık yapıp ağlama krizlerine girmedi. Darısı bütün emzik emen bebeklere diyorum. Bir maşallahınızı da alırız 🧿