ma9419 Kızlar oğlum 8 ay 19 günlük. Biberon ve alıştırma bardağıyla deniyorum Su vermeyi bi yudum alıyo kafasını çeviriyor ek gıda aldığı için içmesi gerekiyor artık. Cam bardakla da denedim ama hep dökülüyor içemediği için. Siz nasıl alıştırdınız
morsevenfilolog ma9419 Merhaba, Kızım 8 ay 24 günlük. Ben başlangıçta çay kaşığı ile verdim az az. Ek besine tamamen geçince de alıştırma biberonu aldım. İki yanı kulplu. Onunla içiyor. Kendi kendine alıştı öyle. Ben çok çaba sarf etmedim. 🙄
Ccansuu ma9419 bende her yolu deniyorum ama içse bile püskürtüyor suratıma🐳içine çok az portakal sıkıyorum ya da ıhlamur yapıyorum öyle biraz içiyor emiyorsa 1 yaşına kadar çok zorlamamak gerekiyormuş 🦋
morsevenfilolog ma9419 Benimki de en başta dişlerini kaşıyordu onunla. Su içeceğini bilemiyordu. Azıcık azıcık su ağzına gittikçe alıştı. İçine suyu fazla koyun. Ben az koyuyordum içemiyordu. Sonrasında çok koymaya başladım. Bilemedim ki nasıl yardımcı olsam?😞
ma9419 morsevenfilolog aynı şekilde çiğneyip kafasını çeviriyor hepsi aynı demek ki 🤦♀️ Bende çok koymayı deniyim