GirayinAslisi Saglik ocaginin kini kullanmak istemeyince burda annelerin yorumlarından bestiron almayakarar verdim çünkü bizim doktorumuz yok kabiz vs yapmadı ilk şişeyi bitirmeye geldik.
Bal_oglum67 GirayinAslisi icebiliyor mu peki benimki hiç bı kan ilacını icmedi.Geri çıkartıyor sanırım tadını beğenmedi☹️
Sinif177 GirayinAslisi içiyor mu? Benim oğlan tadını beğenmedi. Şişeyi gördüğü gibi ağlıyor artık. Ve sanırım bizde kabızlık yaptı. 6 gündür kaka yapmıyor. Zeytinyağı içiriyorum bakalım yarın yapar umarım.
Bal_oglum67 ertugrulbey19 Nasıl veriyorsunuz peki benim oğlum sağlık ocağınınkinj ve doktorun verdiği zinco şurup geri çıkartyo.Nasil icircm kan değeri de düşük
ertugrulbey19 Bal_oglum67 Evet pek sevmiyor benim oğlum da çıkarıyor bazen. Kaşıkla veriyorum zorla ağzına tepe tepe 🤷🏻
GirayinAslisi Sinif177 @Bal_oglum67 tadını alınca içmiyor da onun dışında içiyor ki bunda c vitamini takviyesi olduğundan tadı diğerlerine göre daha iyiymiş. Diğerleri daha kotu yani. Sahsen bebeklere bisey diyemiyorum tadlari çok kötü 😊 bizimkinde kabizlik fln yapmadı
Sinif177 GirayinAslisi bizim de alerjimiz var. Diğer kan damlalarının içerisinde süt aroması mı ne varmış. Ondan bunu kullanıyoruz.