Zeynepmusab Merhaba arkadaslar , bime gelecek reflü yatağını almak istiyoruz ama iyimi kumasi kendisi vs kullanan varmi acaba ? Birde anne yani yatagi gelicek ondanda alan oldumu hic bimden kullanisli oluyomu ?
Mom567 Zeynepmusab ilk kez geliyor anne yatağı canım bimci biri olarak söylüyorum bunu , reflü yatağınbence kullanışlı değil bende aldım kenarda duruyor
Sahreyldrm Zeynepmusab altta cırtlı bölüm olmadığı için bebek kayar benimki 5.5 aylık ve şuan iniyor ondna yan tarafına da düşüyor sürekli yatiramiyorum o yüzden
Tugce2020 Zeynepmusab canım ben sevi bebenin reflü yatağını kullandım bu bahsettiğin iki şeyin birleşimi gibi anne yanı yatağına benziyor ama eğimli olduğu için reflü için kullanılıyor hemde bence ona bakabilirsin
Emosksf Zeynepmusab ben aldım canım kullandım gayet güzeldi kumaşı çıkıp yıkanıyor zaten tek kötü yanı boyu diğerlerine göre kısa benim oğlum çabuk uzadığı için 45 günden sonra kullanamadım
Zeynepmusab Mom567 yatagini yukselttim oglumun biraz reflü almayalim dedik ama bi yandanda acabami dedim bi buraya sizede sorsyim dedim isabetli bi karar almisim😁😬
Gulmrt Zeynepmusab öyle dr olur tabi aynı şey sonuçta ama eğer yattığı beşik sağlamsa ayaklardan yükseldin orantılı olsun diye döşekten yükselttiyseniz de eğime dikkat edin boynu için bize ebe öyle demişti. Ben e bebek indirimden 70 tl ye almıştım sevi bebenin çok memunum. 6 aya kadar yazıyor ama muhtemelen 5. Aydan sonra pek kullanamayız
ftmftm Zeynepmusab arkdşm da almş bebek kayıyo diyor ayak tutma yeri yok çnkü sevil bebeninkini almştm ben 9 ay kullandk
SevgiLina_ Zeynepmusab ben reflu yatagi aldm bim den evet guzel ama hic kullanmadk inan ki gereksiz bence
Kelebek88 Zeynepmusab valla canm degil Bimin hicbirinin reflu yatagu bisiye yaramiyor.bosuna para harcama..ben aldm 1 ay bile kullanmadm posetledm kilerde duruyor
Tugce2020 Zeynepmusab insanlara bişey soruyorsun sana yardımcı olmaya çalışıyorlar bi sağolun demek ya da beğenmek ilginç
Zeynepmusab Tugce2020 daha yeni girdim ve cevaplari okuyorum, bebegim kucuk suan zar zor girip post aciyorum zaten cevap verememis olsam veya begenmemis olsamda keyfi degil kesinlikle 🥰
Yegino Zeynepmusab ben bimden almıştım kızımın reflü yatağını şuan gelen aynısı mı bilemiyorum ama memnundum
sevcan Zeynepmusab cok uzun sure reflü yatağı kullandm aşırı memnundm gttgm yere bıle goturuyordm cok alısmıstı kızım ona bebekken yuzustu yatardı öle dalardı cok gazlıydı 1 yasına kadar yattı. kaymıyoda gayet başarılı bır ürün. ben bimden almadm ama hepsı hemen hemen aynı ztn.
Tugce2020 Zeynepmusab profilinize girince bunlar yazıldıktan sonra bunlara hiç cevap verilmeden ana kucağı diye başlık açtığınız görünüyor :) teşekkür etmek sağol demek güzel bi davranış o yüzden söylemek istedim ilk zamanlar biraz yoğun ve zor geçiyor kolay gelsin sana :)