Esila1 Kızlar doğum yapalı 8 gun oldu dıkıslerım hala gecmedı fıtıl kullanıyorum sadece . Çabuk ıyılesmesı ıcın onerılerınız var mı
Emin_e Esila1 benim dikislerim 20 gunde iyilesti daha erken yani… dr bana son muayenede sadece suyla temizlememi, kuru tutmami soylemisti bir de emzirirken, otururken ayaklarınızı hep uzatarak yan oturun agriniz varsa parol alin, gecmis olsun
Yadi32 Esila1 ben hiç birşey kullanmadım doktor kendi iyileşecek defi 8 gün çok erken ilk doğumunda tamamen iyileşmesi 2 ay sürdü ikinci de bir ayın sonunda iyileşmişti
Zeynepmusab Esila1 benim 43. Günüm bi haftadir iyilesme oldu resmen 😬 ama benim baya dikisim vardi ilk dogum diye bide . Dikis derdi zor rabbim kolaylik versin ins tez zamanda iyilesirsin canim
Aselcim Esila1 bildim kadarıyla en aşa 15 gunde iyleşir demişlerdı bana ama benımkı 20 gunde iyleşti onun için daha erken
Linva Sorununuz ne? Fitili ne için kullanıyorsunuz? Dikişlerinizin iyileşmesi için 8 gün erken daha vaktiniz var.
Esila1 Evet kızlar ılk doğumumda bı ayı bulmuştu. Bu 2. Dogumum fıtılı de agrı kesıcı olarak verdı. Sızın başka tavsıyenız var mı dıye sordum doktorunuzun verdıgı bı ılac var mı dıye
FerideDeniz Esila1 her lavabo sonrası ılık suyla yıkayıp kurula ve batikon sür. Bir de ortası boş simit şeklinde minderler oluyor. Onlara oturmak çok iyi geliyor, dikişler acımıyor.
Contesmadame Esila1 ben özel birşey yapmadım ama temizliğine dikkat edin. 8 gün çok erken gerçekten iyileşmesi için benimki 25 günü bulmuştu.
My_LiFee Esila1 öncelikle bebeğin hayırlı olsun bacım 🌸 birincisi fitili dikişler çabuk iyileşir diye vermemiştir doktor iltahap falan vardır rahimde ondan vermistir. İkincisi 8 gün çookk erken bir süreç dikişlerin erken iyileşmesi için 2 doğum yapmış biri olarak söylüyorum.kac dikişin var acaba 🤔
tatlisert Esila1 benim dikişlerimin acısı 1 ayda anca geçmişti. Doktor 2 tane krem vermişti sabah akşam sürüyodum iyi geliyordu .bide tuvalet sonrası dikişleri kuru tutmakta önemli.
Deletedmom349 Esila1 benim dikişlerim 40 günde iyileşti canım çok erken daha önerim se duş sonrası kesinlikle kurutma makinesiyle kurutun antibiyotik krem kullanın antibiyotik krem erken iyileşmesini sağlıyor