Bernur_GT Kızlar görümcem doğuma gitti çok sancısı var ve hemşireler bebek karnında strese girdi demiş o ne demek oluyor bilen duyan var mı dua edin lütfen sonuçta kimin duasının kabul olacağını kimse bilemez
[silindi] Bernur_GT rabbim yardımcısı olsun nerden anlamislarki öyle birseyi sağlıkla kucağına alsın insalah madem tehlike var neden hemen almiyorlar madem sancısı varsa normal doğum olur zaten
Deletedmom145 Bernur_GT Hayirlisiyla kucagina alsin Canim❤Evet bebek anne karninda kaka yapiyo buna stres diyolar.bence hic beklemesinler.Ablamdada boyle olmuştu.ablamda beklemediler acil sezeryana almiştilar
[silindi] [silindi] strese girince bebek mekanyum kakasini yapıyor diyorlar güya .benmde bebegim karnimda ex olmuş mekanyumdan dr sürekli stresmi oldun deyip durdu yoo dedim bende artık bi kılıf uyduruyorlar onlar kendisini aklayacak. mudahele etsinler hemen bence beklemektense
Bernur_GT [silindi] amin canım sağol bilmiyorum ki çok sancısı var telefonda konuşurken arkadan baya sesi geliyordu bende ilk defa duydum bebeğin stres olduğunu
Bernur_GT [silindi] sancı çekiyor hala doğuma da almıyorlar doktoru gelmemiş zaten daha hemşireler gelip gidip kontrol ediyorlarmış
kereminannesiaslii Bernur_GT sezaryan yapamiyorlar mi? Allah yardimcisi olsun ikisi de saglikla kurtulurlar insallah
SinyorinA kereminannesiaslii adınizı görünce cok sasirdim bi an kendi adimi degistirdim sandım 😄😄😄 oglumun adı kerem benimde adım aslı💓😇😁