Seydaalp 6.5 aylık oğlum var kızlar çalıştığım için gün içinde ne yedi ne yemedi çok bilgim Yok araştırmaya vaktim de olmuyor bana burdan yardımcı olur musunuz neler veriyorsunuz . Sütüm azaldı günde 90cc falan anne sütü alıyor gerisi mama ve ek gıda . Mama olarak golden goat kullanıyorum .hergğn 1 çay kaşığı pekmez veriyorum d3 Damla’ya dikkat ediyorum . Başka dikkat etmem neler var muhakkak dediğiniz !!!!! Bütün bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız??
[silindi] Seydaalp Bizim doktorumuz; Yoğurt (pekmez ile) Elma-armut Patates-havuç başlatmıştı. Aylık kontrol için gittiğiniz doktor var ise, bebeğinizin kilosuna göre mamaya ek olarak besin listesi verecektir. 💐
EsraUlurak Seydaalp mutlaka ev yapımı yoğur ben probiyotik yapıyorum birde gergin iyi haşlanmiş yumurta sarısı tabi ilk tadımlık verip sonra tam veriyoruz birde ben evde yaptıgım peynir altı suyuyla yumuşatıyorum ole daha iyi yiyor
Elifsu Seydaalp kavanoz mama hazırlayabilirsiniz sebzeli ve meyveli. Çorba, yoğurt. Biz yeni başladığımız için bildiğim kadarıyla bunlar.
deletedmom4842 Seydaalp oğlum 6 buçuk aylık standart havuç kabak patates elma armut yoğurt veriyorum ama çorbada yapacağım patates ve havuç haşlayıp sulu püre halinde vereceğim. Tel şehriye çorbası yoğurt çorbası içine çok az pirinç atarak tarhana çorbası. Kahvaltı veriyorsanız peynirle beraber yumurta sarısı verin tek yemesi zor olabile yumurtayı akşam muhallebi yapabilirsiniz yatmadan 2 saat önce.
MMertinannesi [silindi] yogurt pekmez kattginzda butun vitaminin kayboluyormus diye biliyorum ben o yuzden karistrmiyorum ikisini
Elifsu [silindi] yoğurt ile pekmezin tadı güzel olmaz ki. Ben pekmezi meyve püresi veya yaptığım tatlılara şeker yerine ekliyorum.
deletedmom4842 [silindi] Yoğurdu pekmezle veriyorsanız o yoğurdun bi anlamı kalmaz bari meyveyle beraber verin.
Elifsu [silindi] ama yoğurdu sade şekilde sevdirmeye çalışın o şekilde alışırsa hep öyle yer bu sefer.
[silindi] [bilinmeyen] Valla sizde bilirsiniz ki her doktor apayrı şeyler söylüyor. İnanıp uygulamak bizlere kalıyor.
[silindi] [bilinmeyen] Tabi ki, zaten dediğim gibi başta beğenmediği için vermiştim. Birkaç gündür vermiyorum alıştı sade yemeye.
Seri deletedmom4842 benimki 4 aylik gogusumun tekini veriyorum mama yemiyor ek gidaya baslasami bilemedim