bbmbbm Kızım 6 ay 20 günlük bu 6. Ay nasıl bir ay ya resmen uykuya direniyor uykusuzluğundan huysuzlanıyor yine de uyumuyor direniyor var mı bizim gibi olanlar
BoncukAnnesi bbmbbm 6ay23 günlüğüz öncesinde de pek uykumuz yoktu ama Ramazan nedeni ile tamamen bozuldu ezandan sonra anca uyuyor bende artık uyutmaya çalışmaktan yoruldum bırakıverdim 😀
mavi1balon bbmbbm olmaz mi😔 uykusu var gözlerini açamıyor ama uyuyamiyor da salla bakalım salla sabaha kadar 😩
Evrem24 bbmbbm valla bizde 6 ayn21 günlüğüz yazdıklarınız tam olarak ben uykusu var ama felaket direniyor zor dalıyor geceleri uyanıp 1 saat uyanık kalıyor zor bela yatırıyorum. Ve ilginç olanda bu ayda başladı daha önce yoktu
bbmbbm Dygosmn1 ben de 1’den beri sallıyorum hala uyuyacak bıraktığım an uyanıyor derdimiz bitmez bizim 🤦🏼♀️
bbmbbm BoncukAnnesi benim kız da öyle düzenli uzun uykuları yoktur dediğin gibi ama bu 6. Ay daha da bozdu hani büyüdükçe düzeliyordu ya🤦🏼♀️ Daha da kötüleşiyor sanki 😂
BoncukAnnesi bbmbbm düzelen fln yok bence benim oğlum uzun uykuyu sevmiyor 😀 bir de biz uyumuyorsak o da uyumuyor resmen aklı bizde kalıyor 🤣
KumsaaL Rukye ayetini dinletmeyi deneyin ben önceleri çok dinlettim son zamanlarda geçte olsa uyuyordu bugün yine tuttu huysuzluğu salla salla perişan oldum aklıma geldi açtım hemen 10 dakika olmadan uyudu 😍😍
bbmbbm Evrem24 bizim de bu ayda başladı canım daha önce sallardım en azından 2 saat uyurdu anlamadım gitti🤷🏼♀️