Semayamac Kizlar pazartesi gunu oglumun rota asisi var ama kimi memnun degil yaptiranlar yan etkilerin fazla oldugunu soyluyor kararsiz kaldim doktorada sorucam tecrube edinen varmi asi konusunda
BoncukAnnesi Semayamac canım ben 3 dozluk olandan yaptırdım ve diğer aşıları ile birlikte yaptırmıştım 2. 3. 4. Ayda yaptırdım ve hiç bir yan etkisi olmadı çok şükür
Dygosmn1 Semayamac 2 dozluk yaptirdim ama yan etki görmedim. Bu virusu illaki kapicak ama en hafif sekilde hastaligi atlatmasi icin yapiyor virus. Ilerde pisman olmamak icin yaptirdim. Cunku cocuklar bu viruste asiri bucudu su kaybediyir ve kilo kaybi oluyormus.
Karsimasaldakikiz Semayamac ben rota ve menenjitleri beraber yaptırdım standart aşı etkileri haricinde bir sıkıntımız olmadı çok şükür. Kızım alerjik bir bebek değil ama. Sizin de değilse sorun olacağını sanmam. Ama rotayı aşısız kaparsa tehlikeli ne yazık ki
Eliflerceee Semayamac rota asisi bizi mahfetti😳10 gun oldu ilk dozu yapali. Uyumuyor emmiyor. Dewamli agliyor. Kakasi sumuklu bi hal aldi. Artik uykusuzliktan ve yorghnluktan hafiza kaybi grcirmek uzereym😬asla boyle mizmiz bi bebek degildi. Yarin doktora goturecegim maalesef.
Semayamac BoncukAnnesi insallah bizimkisininde olmaz canim ya arastirma yaptim asiyi yaptiranlar bebeklerinin alerjileri ciktigini soyluyor bende endiselendim hic bir asisini kacirmak istemiyorum ama buda endiseye dusurdu beni
BoncukAnnesi Semayamac canım ben her aşıdan sonra calpol verdim ateşlenme ihtimaline karşı çok şükür bu güne kadar hiç bir aşısında bi sorun yaşamadım
Semayamac Karsimasaldakikiz yaptircam canim bende ama iste endiselerim var biraz da panik bir yapiya sahibim insallah allahin izniyle bisey olmaz suana kadar bir alerjisi cikmadi yani alerjik birseyde olmadi
Semayamac Eliflerceee canim uzuldum gercekten insallah hemen gecer Yan etkimi yapti acaba bizimkide huysuz 3 gundur ama sanirim disi cikicak alt disi sismis belki seninkide dis cikartiyodur
Tugbabekar Eliflerceee alerjik bebekse o durumu daha çok tetikliyor saydıklarınız bizdeki alerji belirtileri malesef dr.muz bize önermedi
Eliflerceee Semayamac tesekkür ederim canm insallah siz soeunsuz bi sekilde atlatirsiniz. Kizimin da alerjisi yok ama bilemedm valla. Bi doktora gidelim de bakalom ne dicek
elmalikurabiye Semayamac 2 dozda yapildi cok sukur atesi bile cikmadi. Kesinlikle yapilmasi gereken bir asi bence. Rota virusu cok tehlikeli cunku
ElifAselMina Semayamac biz ikinci dozunu yaptırdık bu ay en fazla ishal oldu onun dışında bir huzursuzluk falan olmadı. Önemli bir asi bence. Biliyorsunuz bir dönem ishal salgını vurgun gibi vuruyor. O zamanlarda bebeğinizi koruyan birşey. Her bebeğin bünyesi bir değil
Tazeanne0134 Semayamac valla canım bende 3.ayında yaptırdım ilk dozunu şükür hiç öyle huysuzluk vs bişe yaşamadık ne gibi yan etkisi varmış ben 2 dozluk olandan yaptırdım
Semayamac Tazeanne0134 canim farkli alerjiler ciksriyomus ve uzun surek yesil ishal uzun dedigim kiminim 7 ay kiminim 5 ay felan