As1ioz Ben burdan cıkamıyorum ve resmen uykusuz kalıyorum hamileyken sadece gün gün bebegin değişimlerini okur cıkardım ama burası bni resmen hapsetti bagımlı oldum 🤣🤣🤣🤣🤣 erkeklerin pubg var kadınların happy kids eşim asırı şikayetçi 😂😂
AnneBebek1 As1ioz Hapyy kids 👍hamileykende girer okurdum ama bu kadar bağımlı değildim resmen instagramdan cok burdayım özellikle geceleri 😂
morsevenfilolog As1ioz Happy Mom’dayken merak ettiklerime bakıp çıkardım. Burası girdap gibi , asla çıkamıyorum. 😁
As1ioz Kubraegit1 yaaa acayip bi ortam var burda yardımlaşma pozitif enerji negatif enerji yardımlaşma kavga edip stres atma vs vs 😂😂😂😂
Kubraegit1 As1ioz Aynen öyle kavgalar olmasa bence daha güzel olur ama onlarda buranın tuzu biberi sanırım 😂
As1ioz Kubraegit1 kadınların oldugu bi yerde kavga olmamasının imkansızlıgı cogu kaynana koca hırsını atıyo 🤣😂
Merve As1ioz Bundan aylar aylar önceydi. happy mom’dan ilk geldiğimde burası çok garibime gitmişti.ısınamadım bir süre kaldım happy momda. Anam sonra o nasıl bir bağımlılık happy kids içine çekti beni valla. 😂😂
Gamzem12_y As1ioz doğum yapar yapmaz doğum hikayemi paylaşıp uygulamayı sildim kidsi indirdim. Geçen öyle aklıma esti girdm baktm sıkıldım tatmin etmedi beni sildim tekrar. buraya alıştım.d