Yagmurasaf Elida gazı vardır canım ya çok küçük kuzum benim ah ah bende çok çektim uyumuyor diye bende onunla birlikte ağlıyordum 😔 şuan çok şükür uyku saati var oğluşumun sadece emmeye kalkıyor biraz sabret canım insan hayatı boyunca hiç uyumayacak hep böyle gidicekmiş gibi hissediyor İnan ama geçiyor şuan 4 aylık gündüzleri benim için zor gündüz uykusu en fazla 20 dk ama akşam 9 da uyuyor sabah 6 da uyanıyor bende onunla birlikte uyuyorum o uyanınca uykumu almış oluyorum senin gibiyken gazdan çok çektik herşey denedim kimyon rezene bilemem damlalar tam umudumu kaybetmiştim ayaktan duramıyordum bi gece inanılmaz ağlıyordu dayanamadık başka bişey var çoçuğun dedik hastaneye gittik doktora gazı var dedi bende lütfen etkisi olan bi damla yazın biogay deneyin dedi denedim işe yaramıyor dedim nursey yazdı o biraz etkili oldu son olarak bunların hepsi geçiyor İnan bi bakmışsın kahkahalar atıyor sen herşeyi unutu veriyorsun sabret sadece🥰
Egemre Elida gecicek canım anca 2.aydan sonra biraz rahat ediyosun 5 ten sonra yine başlıyor 🙄 bebekler gibi uyumak tabirini yıllarca cok yanlış anlamısız 🙄 suan daha dış dünyaya alışamadığı için zorluk cekiyor yarım kundak yap elleriyle uyandirmasin kendini bide sapka takıp gözlerini kapat zifir karanlıkta uyut . Ben bu sekilfr başarmıştım
melcay Elida 40 ından sonra yavaş yavaş düzene giriyor uyuyorlar cnm endişelenme. Ya gazı vardır ya da karnı tam doymuyodur.
Elida Yagmurasaf Biran önce geçsin gerçekten çok zorlanıyorum bende herşeyi denedim sab simplex biagaia yağlarla masaj bir türlü işe yaramadı 😐
Elida Egemre Ellerini hayatta tutmaz içerde yukarda olucak elleri şapka gözüne gelince de çıldırıyo zaten canı sağ olsun da çok zor bir bebek 😞
melcay Ben günde 1 ya da 2 kez rezene içiyorum. Gaz çıkarmasını ve uyumasını kolaylaştırıyor 👍 şimdi 2,5 aylık oğlum, iki konuda da iyiyiz çok şükür 🥰
Aryemus_3 Elida yarın kırkımız çıkıyo bi umutla bende bekliyorum düzene girecek uyuyacak Allah yardımcımız olsun inş
ZeynepNisa1 Elida geçicek gazı varsa kimyon çayı da çok iyi sen iç Oda rahatlıyacak bide ben kızımı gece hep yıkadım mesela saat 10 da 11de doyurup yatırdım gece uyumayı öğrendi suan 3 aylık sabaha kadar uyuyor dene derim 40lı cocuk gce yıkanmaz derler inanma ben hep yıkadım hem rahatlıyor hemde uzun süre uyuyor..
ZeynepNisa1 Bize de dediler rahat uyumak için gece yıkıyorlar dediler dinlemedim cocuk benm düzen olması lazım ki bende rahat edeyim bizi düşünen yok 😊