Nurelif123 Dogum sonrasi sac dokulme proplemi yasiyorum sizdede olyormu yaklsik 2 aya yakindir dokuluyor
EsraaCeylann Nurelif123 kızım 3.5 aylık benimde yaklaşık 2 haftadır avuç avuç dökülüyor banyoda. Çıkınca tarıyorum taradıktan sonra bile her elimi artığımda yumak halinde geliyor kel kalacam 😭😭
Fatmaklc Nurelif123 benım saclarıma tarak gırmezdı kalınlıgından sımdıde dpkule dokule bıraxcık kaldı
Hazalll35 4bucuk aylik kizim 1 aydan fazla benimde cok dokuluyor her banyoda avuc avuc heryer kıl bktm vallaha
Nurelif123 4 aydan beri fzlaket dokyo 5 bcuk aylik oldu biraz azaldi acamiorm saci her yee kil oluyo tiksindim l artik😐
Ozgegl01 Öyle böyle değil bıktım artık 4 bucuk aylık oğlum saçlarım cok azaldı dökülme gibi de değil resmen kopuyo saçlarım ya🙁🙁
Gonca52 İlk evlendiğimde olmuştu bi de şimdi doğumdan sonra kızım 6 aylık oldu hala aynı dökülüyor saçım zaten seyrekti bi akşam sinirlendim kestim saçımı ama faydası olmadı tabiki 😔😔
dunyadanatlasa 15 aylık oldu oğlum hala avuç avuç dökülüyo. Şu korona bitsinde bi gidicem doktora. Her yerde saç görmekten bıktım artık. Süpürüyorum arkamı dönüyorum saç 😏
Gonca52 dunyadanatlasa aynen öyle günde 3 kere süpürsen anca temizlenir bebeği kucağıma alıyorum bakıyorum hemen üstüne geçmiş saç mutfağa bile giresim gelmiyor
Ebruea Nurelif123 ne yazık ki bnde de durum aynı tarıyorum duşa giriyorum orda avuc avuç dökülyo duştan sonra tarıyorum orda ayrı 😣 kelliğe adım adım herhalde sonu