Deletedmom318 Zeynep86 Limonlu brokoli Mantı Tarhana çorbası Balık Aslında tüm yemekleri severek yiyiyor ama bunları görünce deliye dönüyor 😅
Mom5874 Zeynep86 Enginar Sulu köfte buharda köfte, kabak Etli tarhana çorbasi karabugday pilavı, yogurt
Zeynep86 Deletedmom318 yaa ne güzel🤗benmki seçerek yiyor sadece yazdıklarımı kendi yiyor geri kalan herşeyi oyunla yediriyorum
Zeynep86 Mesela benimki en çok dolma ve ekşili köfteyi(ekşi koymuyorum) seviyor bide tabi olmazsa olmaz makarna
Deletedmom318 Zeynep86 Ben genelde önüne koyuyorum döke saça Allah ne verdiyse 😅 kaşık kullanmaya başladı 5-6 aydır dökmeyi bıraktı ama ben yedirince isyan bayrakları çekip asla yemiyor
Zeynep86 Deletedmom318 peki yemeği önüne koyunca hemen yemek ilgisini çekiyor mu benmki mıncıklıyor mıncıklıyor sonra kalkmak istiyor yeni tatlara çok kapalı yemek saatleri hep stresli geçiyor☹️
Deletedmom318 Zeynep86 Ek gıdaya başladığımdan beri aslında çoğu şeyi önüne koyuyorum. Mıncıklama işini doğduğu zaman yapıyor 😅
Zeynep86 Deletedmom278 kendisi mi yiyor acaba ben mi çok zorluyorum 21 aylık 3 ana 2 ara öğün veryrm ara öğün yoğurt biri de meyve ama akşam çok zor yiyor
GUBILIK Zeynep86 10 öğün versem yayla çorbası içer. diğerlerinin de görüntülerini severse tadına bakıyor çakal.
Deletedmom278 Zeynep86 Çorba gibi sulu şeyleri ben veriyorum kalanını önüne koyuyorum kendi yiyor. Eğer miktarı ayarlarsanız güzel.