dunyadanatlasa Ayy bende tam bunu yazacaktım ya . Eskisi gibi gelmiyo hiç. Eskiden tabiri caizse şakır şakır. Şimdi damla damla :( hap kullanıyorum ondanmı bilmiyorum
Yigidom dunyadanatlasa ya bende doğumdan 3 ay sonra adet oldum baya oldu iyi hoş ama bu ay olmadı normal mi ya düzensizlk oluyo mu
dunyadanatlasa Yigidom Yigidom bende hiç düzensizlik olmadı 40ım çıktıktan sonra direk adet oldum ama yoğunluğu değişti
Dilaracicek Yigidom bu ay biçok kişiden aynı şeyi duyuyorum benimde 15 gün olmadı sanırım stresden sıkıntıdan olabilir olmuyorum diye çok takıyodum en son gidip kan testi yaptırdım testin sonucu negatif çıktı yarım saat sonra oldum 😂
Yigidom GamzeG yani hamile olamam bir kere oldu ve korunuyrz yani böyle olduğu halde aşırı bi gerildim yani bu kötü ya hep bir korkuyla heray adet olmayı beklemek
Rabia_38_01 Sum87 iyi guzel ama ben 13 gün oldu adet olali simdi yine olacakmisim gibi hissediyorum belim karnım agriyor sabahtan beri normal mi ki?😑🤔
Htic-btry17 Doğum Yapalı 6 buçuk ay oldu. Daha ben adet olmadım Lohusalıktada az az olmuştu o kadar başka yok Geçen olan varmı Yada önereceginiz bişey varmı olmak iiçin